StoryEditorNiektoré vydržia aj roky. Týchto 10 potravín môžete bezpečne jesť aj po záruke
V Európe plytváme jedlom vo veľkom štýle. Ročne skončia v odpadkových košoch tony zdravotne nezávadných potravín. Mnoho z nich sa tam pritom ocitne úplne zbytočne, píše independent.co.uk.
Pokrmy často končia v kontajneroch preto, že sme na ne zabudli a následne sme zistili, že už prekročili dobu minimálnej trvanlivosti, výrobcom odporúčaný dátum predaja alebo oficiálny dátum spotreby. Nie všetky potraviny však preto skutočne patria do odpadu. Zoznámte sa s niekoľkými výnimkami.
01 - Modified: 2025-05-30 13:57:11 - Feat.: - Title: Odborníci po celom Slovensku bezplatne radia, ako skončiť s fajčením. Prinášame zoznam, kde ich nájdete
02 - Modified: 2025-05-30 06:29:35 - Feat.: - Title: Michelinský šéfkuchár Pavol Sekerka: Úspech jedla je z 20 percent na kuchárovi, zvyšok stojí na inom
03 - Modified: 2025-05-29 12:35:04 - Feat.: - Title: Zrak kolabuje. Lekár hovorí aj o tom, či mu škodí zlé svetlo a na čo si dať pozor pri vitamíne A
04 - Modified: 2025-05-28 22:00:00 - Feat.: - Title: Aké tajomstvá ukrýva magnézium?
05 - Modified: 2025-05-28 22:00:00 - Feat.: - Title: Stanislav Čársky: Pacientom a lekárom na Slovensku prinášame ako prví svetové inovácie v diagnostike