StoryEditorAkademia prichádza s novými lákadlami: Veríme, že hostia na nás nezabudli, odkazujú
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha Hospodárskych novín.
Trnkovci, teda rodinná spoločnosť Trnka Gastronomy, prevádzkuje štyri podniky. Tri sú v Trnave a jeden v Bratislave. Vyzerá to tak, že všetky lockdowny zvládli a už sú aspoň sčasti otvorené.
Dopady korony
Podľa marketingovej riaditeľky Zuzany Fajta to najlepšie zvládla pekáreň Chlieb Náš, ktorá fungovala nepretržite. „Aj vďaka portfóliu produktov a charakteru predaja sa jej naozaj darilo.“
archív Akadémia
Bratislavská kantína White Dragon bola zavretá iba dva týždn...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-09 12:37:08 - Feat.: 0 - Title: Hotel Park Avenue: Kríza ich prinútila k zmene, zo steakov prešli na koncept ejžn bowl
02 - Modified: 2021-06-02 19:43:57 - Feat.: 0 - Title: Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov
03 - Modified: 2021-06-08 13:17:03 - Feat.: 0 - Title: Solisko prežilo len vďaka úveru. Stravovanie na terase je len krátkodobá letná záležitosť, odkazujú
01 - Modified: 2025-11-21 15:00:00 - Feat.: - Title: Čo môže za obezitu? Nedostatok pohybu nie je vinníkom, vyvracia mýty rozsiahla štúdia
02 - Modified: 2025-11-21 08:37:27 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Chlieb vo vajci poznali už v antickom Ríme, dnes zachraňuje staré pečivo a je kultovým streetfoodom
03 - Modified: 2025-10-29 11:00:00 - Feat.: - Title: Konečne dobrá výhovorka na prejedanie sa? Tvoj mozog si vyberá jedlo ešte predtým, ako si vôbec uvedomíš, na čo sa pozeráš
04 - Modified: 2025-10-24 22:00:00 - Feat.: - Title: Od keltských rituálov a dohôd s diablom až po instagramové šialenstvo: Prečo si tekvice podmanili svet?
05 - Modified: 2025-10-22 14:00:00 - Feat.: - Title: Prírodná lekáreň: Čím nakŕmiť kĺby? Tieto bežné potraviny ochránia nielen pred bolesťou, ale i zápalmi