StoryEditor

Hotel Park Avenue: Kríza ich prinútila k zmene, zo steakov prešli na koncept ejžn bowl

08.06.2021, 18:00
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha Hospodárskych novín.

Domáci aj návštevníci Piešťan vedeli, že tamojší Hotel Park Avenue má famóznu steakovú reštauráciu. Pandémia však zmenila aj to. Riaditeľ Dušan Ďurčák pre Horeca magazine potvrdil, že robiť steaky do krabičky pre nich už nemalo zmysel.

„Vstupy boli dosť vysoké v porovnaní s výsledným efektom. Ľudia k nám síce na steaky chodili, ale nestačilo to, keď zoberieme do úvahy, aké boli náklady na udržanie kvalitného personálu a prvotriednych surovín.“

Problémom Piešťan je podľa neho fakt, že väčšina ľudí sa živí turizmom, takže miestna kúpna sila výrazne klesla. „Preto sme sa vybrali smerom...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-02 19:43:57 - Feat.: 0 - Title: Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov 02 - Modified: 2021-06-08 13:17:03 - Feat.: 0 - Title: Solisko prežilo len vďaka úveru. Stravovanie na terase je len krátkodobá letná záležitosť, odkazujú
01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. apríl 2024 10:52