StoryEditor

Solisko prežilo len vďaka úveru. Stravovanie na terase je len krátkodobá letná záležitosť, odkazujú

04.06.2021, 08:00
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne Prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha k Hospodárskym novinám.

Bojujeme. Takto hodnotia posledné mesiace v populárnom hoteli na brehu Štrbského plesa. „Prevádzku sme zatvorili 10. januára a situácia u nás bola veľmi smutná, prázdne priestory, žiaden príjem, ostali nám iba pevné náklady,“ opisuje generálna manažérka Hotela Solisko Katarína Kaňová.

Tvrdé prežívanie korony

Rozbehli teda drobné práce – upratovali, maľovali, tepovali, ale financie na radikálnejšie zmeny už nezostali, všetky väčšie investície museli majitelia pozastaviť....

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-02-18 09:39:30 - Feat.: 0 - Title: Rozhovor s Petrom Mudrým z Hotela Lomnica. Kým iní prepúšťajú, oni prijímajú nových zamestancov 02 - Modified: 2021-06-02 19:43:57 - Feat.: 0 - Title: Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 02 - Modified: 2024-04-23 16:48:10 - Feat.: - Title: Slovákom nie je osud Ukrajiny ľahostajný. Na muníciu vyzbierali 3,5 milióna eur, suma stále rastie 03 - Modified: 2024-04-24 22:00:00 - Feat.: - Title: Skeptikov presvedčila až pandémia 04 - Modified: 2024-04-23 09:20:03 - Feat.: - Title: Fedor Flašík mal veľké ústa 05 - Modified: 2024-04-22 12:24:40 - Feat.: - Title: Vallov údiv: Primátor Bratislavy to prehnal a už to asi aj vie (komentár)
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 13:04