StoryEditor

Vegáni vs. mäsožravci. Odborník na rovinu hovorí, čo potrebujete vedieť

29.05.2017, 00:00

Je zdravšie živočíšne maslo alebo rastlinné tuky, čo si všímať na etiketách, ale aj o tom, či je slanina a klobása naozaj cestou do cholesterolového pekla. 

Moderné alternatívy v stravovaní či vegánstvo, ako sa odrazia na fungovaní organizmu, sú naozaj tou najlepšou alebo sú len najzdravšou možnosťou? Odborník z oblasti gastroenterológie, Peter Minárik, v rozhovore pre HNtelevíziu prezdradil výhody a nevýhody rôznych druhov stravovania sa a vyvrátil mýty o vegánstve aj klasickej strave.

01 - Modified: 2025-06-11 22:00:00 - Feat.: - Title: Namiesto sladenia, si kávu ľahko osoľte. A „turka“ nepite, hovorí barista a radí, akým kaviarňam sa vyhnúť 02 - Modified: 2025-06-03 06:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Trdelník, alebo odveká bitka medzi nami, Čechmi a Maďarmi, ktorú nakoniec aj tak vyhrávajú Rumuni 03 - Modified: 2025-05-30 06:29:35 - Feat.: - Title: Michelinský šéfkuchár Pavol Sekerka: Úspech jedla je z 20 percent na kuchárovi, zvyšok stojí na inom 04 - Modified: 2025-05-28 15:00:00 - Feat.: - Title: Ako skrotiť nadúvanie a plynatosť? Osvojte tieto jednoduché a účinné rady pre pokojnejšie trávenie 05 - Modified: 2025-05-26 16:00:00 - Feat.: - Title: Poklad záhrad aj jedálničkov. Pomôže vám hravo schudnúť, vyhladí pleť a môžete ho jesť koľko chcete
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
14. jún 2025 16:59