StoryEditorNeworský šéfkuchár radí: Toto sú najväčšie chyby pri príprave steakov
Len málo jedál sa dá porovnať so šťavnatým kusom steaku z obľúbeného miestneho steakhouseu.
Pripodobniť si svoj jedinečný kulinársky zážitok z reštaurácie môžete aj doma.
Známy americký šéfkuchár Billy Oliva, ktorý dohliada na kuchyňu v jednom z najobľúbenejších amerických steakhouseov Delmonico's na newyorskej Wall Street, ktorého história siaha až do roku 1837, pre Business Insider prezradil svoje tipy.
Prečítajte si 9 najčastejších chýb, ktoré robíme pri domácej príprave steakov podľa Billyho Olivu.
01 - Modified: 2025-12-12 13:16:41 - Feat.: - Title: Čo bude s cenou bravčového mäsa? Karty mieša choroba ošípaných, vplyv má aj na naše pulty
02 - Modified: 2025-11-24 13:00:00 - Feat.: - Title: Nemusíte byť IT odborník. Poradíme ako rozoznať AI obrázky, opraviť zariadenie a obnoviť vymazané súbory
03 - Modified: 2025-10-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Prečo cudzincom neponúkam vepřo – knedlo – zelo a prečo majú Ázijci problém jesť sviečkovú?
04 - Modified: 2025-10-13 22:00:00 - Feat.: - Title: Ako sa darí nášmu biznisu s mäsom? Sektor čaká skúška odolnosti, Slovákom zas hrozia vyššie ceny
05 - Modified: 2025-10-03 17:00:00 - Feat.: - Title: Jesenná depresia či zmeny nálad: Vieme, ako s nimi zatočiť raz a navždy