StoryEditor

Neworský šéfkuchár radí: Toto sú najväčšie chyby pri príprave steakov

26.10.2016, 00:00
Autor:
bonbon
Len málo jedál sa dá porovnať so šťavnatým kusom steaku z obľúbeného miestneho steakhouseu.

Pripodobniť si svoj jedinečný kulinársky zážitok z reštaurácie môžete aj doma.

Známy americký šéfkuchár Billy Oliva, ktorý dohliada na kuchyňu v jednom z najobľúbenejších amerických steakhouseov Delmonico's na newyorskej Wall Street, ktorého história siaha až do roku 1837, pre Business Insider prezradil svoje tipy.

Prečítajte si 9 najčastejších chýb, ktoré robíme pri domácej príprave steakov podľa Billyho Olivu.

01 - Modified: 2025-12-12 13:16:41 - Feat.: - Title: Čo bude s cenou bravčového mäsa? Karty mieša choroba ošípaných, vplyv má aj na naše pulty 02 - Modified: 2025-11-24 13:00:00 - Feat.: - Title: Nemusíte byť IT odborník. Poradíme ako rozoznať AI obrázky, opraviť zariadenie a obnoviť vymazané súbory 03 - Modified: 2025-10-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Prečo cudzincom neponúkam vepřo – knedlo – zelo a prečo majú Ázijci problém jesť sviečkovú? 04 - Modified: 2025-10-13 22:00:00 - Feat.: - Title: Ako sa darí nášmu biznisu s mäsom? Sektor čaká skúška odolnosti, Slovákom zas hrozia vyššie ceny 05 - Modified: 2025-10-03 17:00:00 - Feat.: - Title: Jesenná depresia či zmeny nálad: Vieme, ako s nimi zatočiť raz a navždy
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
13. december 2025 03:56