StoryEditor

Uznávaný šéfkuchár: Aj menu za 3,50 môže byť výborné

08.07.2016, 20:15

"Celý život bojujem proti vegete," vyhlásil v HNtelevízii uznávaný slovenský šéfkuchár Marcel Ihnačák, ktorý varil aj so svetoznámym Jamiem Olivierom a má dve michelinské hviezdy. "Przní každé jedlo," dodal o známom dochucovadle.

Za problém slovenskej kuchyne považuje mrazené polotovary, najmä zeleninu. V menu problém nevidí. "Nie je to len otázka peňazí, aj lacné jedlo môže byť dobré," myslí si. Pozrite si celý rozhovor s Ihnačákom o slovenskej kuchyni či trendoch vo varení v HNtelevízii.

01 - Modified: 2025-05-21 11:10:57 - Feat.: - Title: Čo budú Slováci jesť o 100 rokov na obed a na večeru? Takto si naše jedlá predstavuje umelá inteligencia 02 - Modified: 2025-05-19 13:17:16 - Feat.: - Title: Agát plánuje a varí jedlo na týždeň dopredu: Nákup pre trojčlennú rodinu nás vyjde do 50 eur 03 - Modified: 2025-05-15 19:00:00 - Feat.: - Title: NAJDRSNEJŠIE zábery: Za jedlo takmer čokoľvek. Gazu sužuje obrovská potravinová kríza 04 - Modified: 2025-05-15 13:00:00 - Feat.: - Title: KVÍZ pre všetkých gurmánov! Spoznáte slovenské dobroty podľa fotky? 05 - Modified: 2025-05-10 17:00:00 - Feat.: - Title: Nový trend zmenil pohľad na stravu: Flexitariánstvo zaručuje pevné zdravie, vyskúšate?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
22. máj 2025 01:43