StoryEditor

Uznávaný šéfkuchár: Aj menu za 3,50 môže byť výborné

08.07.2016, 20:15

"Celý život bojujem proti vegete," vyhlásil v HNtelevízii uznávaný slovenský šéfkuchár Marcel Ihnačák, ktorý varil aj so svetoznámym Jamiem Olivierom a má dve michelinské hviezdy. "Przní každé jedlo," dodal o známom dochucovadle.

Za problém slovenskej kuchyne považuje mrazené polotovary, najmä zeleninu. V menu problém nevidí. "Nie je to len otázka peňazí, aj lacné jedlo môže byť dobré," myslí si. Pozrite si celý rozhovor s Ihnačákom o slovenskej kuchyni či trendoch vo varení v HNtelevízii.

01 - Modified: 2023-05-26 11:42:37 - Feat.: - Title: Jedzte, keď máte hlad a prestaňte jesť, keď máte dosť 02 - Modified: 2023-05-25 06:00:00 - Feat.: - Title: Účet, pri ktorom ti zabehne. Pozreli sme sa, v ktorých európskych hlavných mestách zaplatíš za večeru najviac a najmenej 03 - Modified: 2023-05-20 13:30:00 - Feat.: - Title: Obľúbený podnik Žufaňa sa vracia do gastrosveta. Prezradili termín aj miesto otvorenia, kde ich nájdeš? 04 - Modified: 2023-05-20 22:00:00 - Feat.: - Title: Ako nemeniť jedlo na hrozbu: Tieto riziká sú skryté v našich potravinách 05 - Modified: 2023-05-14 08:00:00 - Feat.: - Title: Žene vyoperovali chrupavku z kolena. Pridala ju do omáčky na cestoviny, ponúkla ňou aj frajera
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
08. jún 2023 18:07