StoryEditor

Uznávaný šéfkuchár: Aj menu za 3,50 môže byť výborné

08.07.2016, 20:15

"Celý život bojujem proti vegete," vyhlásil v HNtelevízii uznávaný slovenský šéfkuchár Marcel Ihnačák, ktorý varil aj so svetoznámym Jamiem Olivierom a má dve michelinské hviezdy. "Przní každé jedlo," dodal o známom dochucovadle.

Za problém slovenskej kuchyne považuje mrazené polotovary, najmä zeleninu. V menu problém nevidí. "Nie je to len otázka peňazí, aj lacné jedlo môže byť dobré," myslí si. Pozrite si celý rozhovor s Ihnačákom o slovenskej kuchyni či trendoch vo varení v HNtelevízii.

01 - Modified: 2025-07-04 07:10:15 - Feat.: - Title: Na veľkolepé otvorenie fastfoodu čakali ľudia v Česku aj 50 hodín. Aké zmeny zasiahnu slovenský trh? 02 - Modified: 2025-07-01 15:15:39 - Feat.: - Title: Kde nakúpite najlacnejšie? Kamenického rezort spustil štátny porovnávač cien potravín 03 - Modified: 2025-06-27 14:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Jiří Zajíček: Mladá generácia dnes vie zo všetkého urobiť gél, ale nevie uvariť poctivú omáčku 04 - Modified: 2025-06-13 08:53:38 - Feat.: - Title: Máte chuť na sladké? Jogurtový dezert s malinami ho určite zaženie 05 - Modified: 2025-06-13 08:36:49 - Feat.: - Title: TIP na super ľahký obed: Pečený losos s kelom
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
11. júl 2025 10:02