"Celý život bojujem proti vegete," vyhlásil v HNtelevízii uznávaný slovenský šéfkuchár Marcel Ihnačák, ktorý varil aj so svetoznámym Jamiem Olivierom a má dve michelinské hviezdy. "Przní každé jedlo," dodal o známom dochucovadle.
Za problém slovenskej kuchyne považuje mrazené polotovary, najmä zeleninu. V menu problém nevidí.
"Nie je to len otázka peňazí, aj lacné jedlo môže byť dobré," myslí si. Pozrite si celý rozhovor s Ihnačákom o slovenskej kuchyni či trendoch vo varení v HNtelevízii.
01 - Modified: 2025-05-21 11:10:57 - Feat.: - Title: Čo budú Slováci jesť o 100 rokov na obed a na večeru? Takto si naše jedlá predstavuje umelá inteligencia
02 - Modified: 2025-05-19 13:17:16 - Feat.: - Title: Agát plánuje a varí jedlo na týždeň dopredu: Nákup pre trojčlennú rodinu nás vyjde do 50 eur
03 - Modified: 2025-05-15 19:00:00 - Feat.: - Title: NAJDRSNEJŠIE zábery: Za jedlo takmer čokoľvek. Gazu sužuje obrovská potravinová kríza
04 - Modified: 2025-05-15 13:00:00 - Feat.: - Title: KVÍZ pre všetkých gurmánov! Spoznáte slovenské dobroty podľa fotky?
05 - Modified: 2025-05-10 17:00:00 - Feat.: - Title: Nový trend zmenil pohľad na stravu: Flexitariánstvo zaručuje pevné zdravie, vyskúšate?