StoryEditor

Sezóna ovocia vrcholí. Toto je 5 dôvodov, prečo si džemy nekupujte, ale varte doma

02.08.2016, 00:00
Autor:
mušmuš

Málokomu sa chce potiť doma v kuchyni, keď si marmeládu, džem, lekvár, kompót či mrazenú ovocnú dreň môže  jednoducho hodiť do košíka v hypermarkete. A okrem toho si ešte aj môže vybrať z desiatok druhov.

Dôvodov na domácu prípravu konzervovaných ovocných pochúťok je viacero. Pri zdraví a kvalite sa začínajú, pri chuti a udržiavaní tradícii končia. Toto je päť najvážnejších dôvodov, pre ktoré stojí za to zobrať si uprostred augusta pár dní voľna a opásať sa kuchárskou zásterou.

01 - Modified: 2024-05-27 09:50:17 - Feat.: - Title: Zdravotný stav princeznej Kate sa zhoršuje. Chystá sa natočiť nové video?! 02 - Modified: 2024-05-26 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Falafel je modlou vegetariánov, údajne ho jeme už tisíc rokov. Aká je jeho skutočná história? 03 - Modified: 2024-05-25 10:05:00 - Feat.: - Title: Čo sa jedlo v stredoveku: V chalupách kaše, na hradoch pávy i bobry. Kurča bolo zriedkavosťou, lososa nechceli 04 - Modified: 2024-05-28 14:03:23 - Feat.: - Title: ELEMENTY ženy: Johny Peťko nám porozprával o boji s alkoholizmom: „Reklama je peklo!“ 05 - Modified: 2024-05-24 10:00:00 - Feat.: - Title: Známy kulinársky portál zostavil zoznam najhorších slovenských jedál. Nechýba v ňom ryžový nákyp či fliačky s kapustou
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
28. máj 2024 22:58