Flickr
StoryEditor

Objavte v sebe Jamieho Olivera. Týchto 7 trikov zázračne vylepší vaše kuchárske renomé

30.07.2016, 00:00
Autor:
mušmuš

Učiť ľudí, ako sa stať lepšími kuchármi vo vlastnej domácnosti a ako efektívne využívať nakúpené suroviny, je jednou z najväčších vášní kulinárky Lidie Bastianich, píše time.com.

Moderátorka vlastnej televíznej šou o varení, autorka knihy receptov a zanietená kuchárka sa pri sporáku realizuje v rámci jednej jednoduchej a vznešenej filozofie. Verí, že jedlo by malo byť príjemné a zároveň by malo byť maximálne využité na to, aby vyživovalo naše telá, mysle aj duše. Ponúkame vám sedem základných krokov, vďaka ktorým sa Lidii Bastianich darí napĺňať toto motto.

01 - Modified: 2025-05-30 06:29:35 - Feat.: - Title: Michelinský šéfkuchár Pavol Sekerka: Úspech jedla je z 20 percent na kuchárovi, zvyšok stojí na inom 02 - Modified: 2025-05-28 19:30:01 - Feat.: - Title: Dav hladných Palestínčanov vtrhol do skladu potravín OSN, dvaja ľudia zomreli 03 - Modified: 2025-05-28 15:00:00 - Feat.: - Title: Ako skrotiť nadúvanie a plynatosť? Osvojte tieto jednoduché a účinné rady pre pokojnejšie trávenie 04 - Modified: 2025-05-26 16:00:00 - Feat.: - Title: Poklad záhrad aj jedálničkov. Pomôže vám hravo schudnúť, vyhladí pleť a môžete ho jesť koľko chcete 05 - Modified: 2025-05-26 06:49:17 - Feat.: - Title: Nejeden Slovák zostane poriadne nahnevaný. Známy web priniesol zoznam našich najhorších jedál, nechýba treska či strapačky
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
01. jún 2025 14:49