Učiť ľudí, ako sa stať lepšími kuchármi vo vlastnej domácnosti a ako efektívne využívať nakúpené suroviny, je jednou z najväčších vášní kulinárky Lidie Bastianich, píše time.com.
Moderátorka vlastnej televíznej šou o varení, autorka knihy receptov a zanietená kuchárka sa pri sporáku realizuje v rámci jednej jednoduchej a vznešenej filozofie. Verí, že jedlo by malo byť príjemné a zároveň by malo byť maximálne využité na to, aby vyživovalo naše telá, mysle aj duše. Ponúkame vám sedem základných krokov, vďaka ktorým sa Lidii Bastianich darí napĺňať toto motto.
01 - Modified: 2025-12-04 23:00:00 - Feat.: - Title: Slovenské poľnohospodárstvo volí medzi modernizáciou a dovozom
02 - Modified: 2025-11-29 13:00:00 - Feat.: - Title: Upchá ti prehltnutie žuvačky črevá, alebo nie? Vedci konečne vysvetlili, čo sa v takom prípade deje
03 - Modified: 2025-11-29 08:30:00 - Feat.: - Title: 10 bežných potravín, ktoré ťa môžu zabiť. Na zozname nájdeš aj zemiaky, rebarboru či kešu
04 - Modified: 2025-11-21 15:00:00 - Feat.: - Title: Čo môže za obezitu? Nedostatok pohybu nie je vinníkom, vyvracia mýty rozsiahla štúdia
05 - Modified: 2025-11-21 14:30:00 - Feat.: - Title: Kvalita jedla je pre Slovákov luxus. Tretina ľudí kvôli cenám znižuje nároky na stravu