Flickr
StoryEditor

Klasická slovenská kuchyňa. Lahodná zdravotná katastrofa?

12.07.2016, 00:00
Autor:
mušmuš

Niet nad tradičnú domácu kuchyňu. Ergo babičkinu. Alebo aspoň mamičkinu.

Hutná polievka, výdatné hlavné jedlo a dezert, čo by sám o sebe vystačil za dva chody. Zlaté piliere slovenskej kuchyne sú chutné (alebo občas aj nie) a za ten svet na ne nedáme dopustiť. Čo však robia tradičné podtatranské pokrmy s našim zdravím? Popravde, radšej ani nechcite vedieť.

01 - Modified: 2025-06-13 22:00:00 - Feat.: - Title: Kedy je nebezpečný aspirín či Ibalgin. Riziká, ktoré číhajú v liekoch, a čo všetko môže zmeniť ich účinok 02 - Modified: 2025-06-13 14:54:29 - Feat.: - Title: Búranie vedeckých mýtov o glutamane sodnom. Je naozaj škodlivý? 03 - Modified: 2025-06-11 22:00:00 - Feat.: - Title: Namiesto sladenia, si kávu ľahko osoľte. A „turka“ nepite, hovorí barista a radí, akým kaviarňam sa vyhnúť 04 - Modified: 2025-06-11 13:30:37 - Feat.: - Title: Mnohí netušia, čo znamená SPF. Prehľad toho, kedy a ako použiť opaľovací krém, či ktorý je pre vás najlepší 05 - Modified: 2025-06-10 11:08:51 - Feat.: - Title: Stačí jedno ovocie denne? Testovali tri skupiny. Tá posledná mala výborné výsledky
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
14. jún 2025 20:43