StoryEditorViete, čo si kladiete na tanier? Tieto bežné potraviny sú najčastejšie kontaminované baktériami a toxínmi
Prečítajte si článok publikovaný v HN Magazíne, ktorý vychádza každý piatok ako príloha k Hospodárskym novinám.
Americké Centrum pre vedu vo verejnom záujme (CSPI) zostavilo poradie potravín, ktoré sú najčastejšie kontaminované baktériami a toxínmi. Rebríček vznikol na základe údajov amerického Centra pre kontrolu chorôb, ktoré monitoruje infekcie tráviaceho ústrojenstva spôsobené potravinami.
V galérii si pozrite, o ktoré ide:
01 - Modified: 2020-06-28 07:07:53 - Feat.: 0 - Title: Zo zeleniny môžete chytiť aj infekciu močového traktu, odkazuje odborník Ľubomír Valík
02 - Modified: 2020-10-30 08:58:37 - Feat.: 0 - Title: Ak viete ako na to, tieto potraviny vám vydržia mesiace až roky. Alebo neobmedzene
01 - Modified: 2025-12-12 15:00:00 - Feat.: - Title: Karin Šturcová: Silná káva a silná žena nie sú pre každého. Žena, a mladá, je pre mnohých ťažšie stráviteľné
02 - Modified: 2025-12-12 12:13:48 - Feat.: - Title: Mzdy rástli vo všetkých odvetviach, v gastre takmer o deväť percent. Ktoré porazili infláciu?
03 - Modified: 2025-12-12 08:00:00 - Feat.: - Title: Portugalci na Slovensku, ktorí vedia podnikať. Bratislava sa rozrástla o ďalšiu prevádzku Beija Flor
04 - Modified: 2025-12-11 23:00:00 - Feat.: - Title: Lacný „zázrak“, ktorý máme takmer všetci doma: Prospieva kostiam, pečeni aj chudnutiu a skvelo chutí
05 - Modified: 2025-11-21 15:00:00 - Feat.: - Title: Čo môže za obezitu? Nedostatok pohybu nie je vinníkom, vyvracia mýty rozsiahla štúdia