StoryEditorViete, čo si kladiete na tanier? Tieto bežné potraviny sú najčastejšie kontaminované baktériami a toxínmi
Prečítajte si článok publikovaný v HN Magazíne, ktorý vychádza každý piatok ako príloha k Hospodárskym novinám.
Americké Centrum pre vedu vo verejnom záujme (CSPI) zostavilo poradie potravín, ktoré sú najčastejšie kontaminované baktériami a toxínmi. Rebríček vznikol na základe údajov amerického Centra pre kontrolu chorôb, ktoré monitoruje infekcie tráviaceho ústrojenstva spôsobené potravinami.
V galérii si pozrite, o ktoré ide:
01 - Modified: 2020-06-28 07:07:53 - Feat.: 0 - Title: Zo zeleniny môžete chytiť aj infekciu močového traktu, odkazuje odborník Ľubomír Valík
02 - Modified: 2020-10-30 08:58:37 - Feat.: 0 - Title: Ak viete ako na to, tieto potraviny vám vydržia mesiace až roky. Alebo neobmedzene
01 - Modified: 2023-03-22 15:47:32 - Feat.: - Title: Tieto bežné potraviny nám škodia viac, ako sme si mysleli
02 - Modified: 2023-03-21 16:00:00 - Feat.: - Title: Jar, nočná mora alergikov, je tu: Úľavu nájdete v bežných potravinách, týmto sa naopak vyhnite
03 - Modified: 2023-03-17 16:00:00 - Feat.: - Title: Čo jesť po cvičení? Z účinkov týchto potravín a jedál budete ťažiť aj z dlhodobého hľadiska
04 - Modified: 2023-03-19 07:00:00 - Feat.: - Title: Pôst s náhradami mäsa? Propagácia týchto imitácií ide proti odporúčaniam zdravej výživy, tvrdí dietologička
05 - Modified: 2023-03-16 14:00:00 - Feat.: - Title: Bryndzové halušky či pirohy. Naše národné jedlá sa dostali do prestížneho zahraničného rebríčka