StoryEditor

Veľa reštaurácií na Slovensku nežije z príjmu. Fungujú z dépeháčky, hovorí známy šéfkuchár

30.11.2019, 23:00
Autor:
mahomaho
V HNtelevízii si pozrite rozhovor so šéfkuchárom a majiteľom Bistro Baroza Petrom Slačkom.

Gastronómia je na Slovensku veľmi ťažký obor, hovorí v rozhovore pre HNtelevíziu šéfkuchár a majiteľ Bistro Baroza Peter Slačka. 

"Skĺbiť pozície majiteľa reštaurácie a šéfkuchára je veľmi náročné," tvrdí. Pre Slačku sú hnacím motorom každej reštaurácie ľudia v kuchyni. 

V jeho...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-10-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Prečo cudzincom neponúkam vepřo – knedlo – zelo a prečo majú Ázijci problém jesť sviečkovú? 02 - Modified: 2025-09-10 07:57:49 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Zdeněk Pohlreich:​ „Dubajská čokoláda? Dôkaz toho, ako ľahko sa dnes dá svet zmanipulovať.“ 03 - Modified: 2025-08-13 06:59:25 - Feat.: - Title: Zdeněk Pohlreich: Každý tvrdí, že to robí z lásky, ale pre 99,9 percenta je to biznis. Tento svet je falošný 04 - Modified: 2025-06-27 14:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Jiří Zajíček: Mladá generácia dnes vie zo všetkého urobiť gél, ale nevie uvariť poctivú omáčku 05 - Modified: 2025-05-30 06:29:35 - Feat.: - Title: Michelinský šéfkuchár Pavol Sekerka: Úspech jedla je z 20 percent na kuchárovi, zvyšok stojí na inom
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
04. december 2025 09:04