StoryEditorVeľa reštaurácií na Slovensku nežije z príjmu. Fungujú z dépeháčky, hovorí známy šéfkuchár
V HNtelevízii si pozrite rozhovor so šéfkuchárom a majiteľom Bistro Baroza Petrom Slačkom.
Gastronómia je na Slovensku veľmi ťažký obor, hovorí v rozhovore pre HNtelevíziu šéfkuchár a majiteľ Bistro Baroza Peter Slačka.
"Skĺbiť pozície majiteľa reštaurácie a šéfkuchára je veľmi náročné," tvrdí. Pre Slačku sú hnacím motorom každej reštaurácie ľudia v kuchyni.
V jeho...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-05-30 06:29:35 - Feat.: - Title: Michelinský šéfkuchár Pavol Sekerka: Úspech jedla je z 20 percent na kuchárovi, zvyšok stojí na inom
02 - Modified: 2025-05-05 09:19:20 - Feat.: - Title: Takmer 100-ročný šéfkuchár v Japonsku celý život varí jedno jedlo. Podnik patrí rodine už päť generácií, aj za čias samurajov
03 - Modified: 2024-12-10 13:54:59 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Martin Novák: Vlastnú reštauráciu mal, no odišiel. Prečo sa svojho biznisu vzdal?
04 - Modified: 2024-10-22 16:18:30 - Feat.: - Title: Toto sú najobľúbenejšie recepty svetovo známych kuchárov. Ramsey a Oliver majú úplne iný vkus!
05 - Modified: 2024-08-09 22:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Ram Yadav tu našiel nový domov, lásku a prácu snov: Bryndza a jazyk boli výzvou už od začiatku