Archív Vojta Artza, MAFRA/Michal Sváček, MAFRA/Tomáš Krist
StoryEditor

Toto je osem najlepších reštaurácií na Slovensku. Vybrali ich špičkoví šéfkuchári

27.11.2019, 13:46
Má alebo nemá Slovensko na michelinskú hviezdu? A naozaj ju potrebujeme?

Prečo nie?! pátra po tom, ktoré naše reštaurácie stoja za pozornosť inšpektorov slávneho gurmánskeho bedekera. ​Oslovili sme renomovaných šéfkuchárov, školiteľov, konzultantov. Päť nezávislých odborníkov prináša svoje pohľady a odpovede na otázku, ktorú adresu by odporučili michelinským hodnotiteľom.

V galérii si pozrite odporúčania špičiek slovenskej a českej gastronómie aj názory na slovenskú gastronómiu:

HN

01 - Modified: 2019-11-27 11:50:52 - Feat.: 0 - Title: Talianska celebrita v oblasti gastronómie o michelinských hviezdach: Prvú som očakával, ďalšie vydrel a posledné preplakal
01 - Modified: 2025-06-14 22:00:00 - Feat.: - Title: Nafukovanie, bolesti, pálenie záhy, nadmerná únava: Týmto bojkotujeme trávenie a škodíme žalúdku a črevám 02 - Modified: 2025-06-11 22:00:00 - Feat.: - Title: Namiesto sladenia, si kávu ľahko osoľte. A „turka“ nepite, hovorí barista a radí, akým kaviarňam sa vyhnúť 03 - Modified: 2025-06-03 06:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Trdelník, alebo odveká bitka medzi nami, Čechmi a Maďarmi, ktorú nakoniec aj tak vyhrávajú Rumuni 04 - Modified: 2025-05-30 06:29:35 - Feat.: - Title: Michelinský šéfkuchár Pavol Sekerka: Úspech jedla je z 20 percent na kuchárovi, zvyšok stojí na inom 05 - Modified: 2025-05-28 15:00:00 - Feat.: - Title: Ako skrotiť nadúvanie a plynatosť? Osvojte tieto jednoduché a účinné rady pre pokojnejšie trávenie
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
16. jún 2025 13:11