StoryEditorČo vám majitelia reštaurácií nepovedia: Po záverečnej dajte pokoj a zarábame menej, ako si myslíte
Majitelia reštaurácií prezradili, čo túžia povedať zákazníkom, ktorí k nim chodia.
Majitelia reštaurácií majú toho veľa na srdci, čo by vám chceli úprimne povedať, ale to neznamená, že o tom budú naozaj hovoriť. Tu je niekoľko vecí, ktoré vám podľa portálu Reader´s Digest pravdepodobne nepovedia, ale buďte si istí, že chcú, aby ste ich vedeli.
01 - Modified: 2019-11-11 06:51:46 - Feat.: 0 - Title: Týmto jedlám sa vyhnite a nikdy si ich neobjednávajte, odkazujú odborníci z gastronómie
02 - Modified: 2018-11-14 07:31:04 - Feat.: 0 - Title: Táto osmička „zdravých“ jedál je horšia ako cheesburger
01 - Modified: 2023-09-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Boj s invazívnymi druhmi môže vyzerať všelijako. Jedna reštaurácia ich zaradila do menu, ponúkajú veveričky či rakov
02 - Modified: 2023-09-20 22:00:00 - Feat.: - Title: Reklama vs realita: Porovnanie jedla z fast foodov na fotkách a v skutočnosti, najhoršie dopadlo najdrahšie
03 - Modified: 2023-09-13 22:05:06 - Feat.: - Title: Likvidácia v gastre. Štvrtina slovenských krčiem skončila
04 - Modified: 2023-09-09 22:00:00 - Feat.: - Title: Chrumkavá pochúťka z trucu: Aké boli dejiny čipsov a kto bol ozaj tým prvým, kto ich vynašiel?
05 - Modified: 2023-09-06 10:14:02 - Feat.: - Title: V gastre a hotelierstve chýba viac ako 20-tisíc kvalifikovaných zamestnancov