šéfkuchárVojto Artz www.cookingshow.sk
StoryEditorPrázdnu reštauráciu zďaleka obíďte, radí známy šéfkuchár
Šéfkuchár Vojto Artz radí ako si vybrať dobrú reštauráciu. A nemusí to byť zrovna tá najdrahšia.
"Mali by sme vedieť, čo od konkrétnej návštevy reštaurácie očakávame", hovorí šéfkuchár Vojto Artz. Tých naozaj dobrých podnikov je totiž žalostne málo. Ak si však nájdete svoju reštauráciu, čaká vás gastronomických zážitok.
"Pre mňa ako šéfkuchára s takmer 30 ročnou praxou je vybrať si dobrú reštauráciu celkom jednoduché, nakoľko už ako profesionál mám jednak trh zmapovaný a jednak idem priamo za konkrétnym šéfkuchárom. V zahraničí je bežné , že hostia chodia za konkrétnym šéfkuchárom , a to aj keď zmení reštauráciu!"
Ako však odhaliť zlú reštauráciu na prvý pohľad? Systém pokus-omyl nie je dobrý, stojí nás čas, peniaze a prináša sklamanie. Vojto Artz vie, ktoré reštaurácie zďaleka obchádzať. Prečítajte si jeho rady v galérii.
01 - Modified: 2023-06-03 12:00:00 - Feat.: - Title: Šmak je tu pre všetkých tolerantných a nekonfliktných ľudí, povedal spolumajiteľ novej vegánskej prevádzky v Bratislave
02 - Modified: 2023-05-25 06:00:00 - Feat.: - Title: Účet, pri ktorom ti zabehne. Pozreli sme sa, v ktorých európskych hlavných mestách zaplatíš za večeru najviac a najmenej
03 - Modified: 2023-05-20 13:30:00 - Feat.: - Title: Obľúbený podnik Žufaňa sa vracia do gastrosveta. Prezradili termín aj miesto otvorenia, kde ich nájdeš?
04 - Modified: 2023-05-23 13:26:54 - Feat.: - Title: Smútok na bratislavskej gastroscéne. Obľúbený podnik po šiestich rokoch definitívne končí
05 - Modified: 2023-05-20 22:00:00 - Feat.: - Title: Ako nemeniť jedlo na hrozbu: Tieto riziká sú skryté v našich potravinách