Tento týždeň na tanečnom parkete Let´s Dance nebude vystupovať Henrieta Farkašová a Marek Klič.
StoryEditor

Let´s Dance rieši ďalší problém. Na tanečný parket nenastúpi Henrieta Farkašová

23.03.2023, 11:32

Organizátori aktuálneho ročníka tanečnej šou na Markíze majú za sebou len tri priame prenosy, ale už musia riešiť zdravotný problém štvrtého súťažiaceho.

Tohtoročná populárna markizácka tanečnú šou je ako zakliata. Trápia ju časté zdravotné komplikácie tanečníkov.

Takýto sumár zdravotných problémov svojich účinkujúcich nazažili ani počas jedného z doterajších už ukončených siedmych ročníkov.

image

Mária o svojom zranení písala na svojom instagramovom účte.

Zranenie pred prvým priamym prenosom trápilo kubánskeho herca telenoviel Maria Cimarra. Ten si pri tréningu zranil sval na stehne a prvé kolo odtancoval v bolestiach.

Do ďalšieho, druhého kola už nenastúpila Maria Čírová. Speváčka si pri tréningu natrhla medzirebrový sval. Markíza podľa medzinárodných pravidiel tanečnej šou povolila Čírovej týždennú pauzu, ale ak by nenastúpila ani do tretieho kola, tak súťaž musí opustiť. A tak sa aj stalo.   

image

Mario Cimarro a Vanda Poláková a Mária Čírová a Joris Yacoub. Potrápili zdravotné komplikácie. 

Na parket preto nastúpil nový, náhradný pár. Príležitosť tancovať dostal moderátor ranného počasia v Teleráne Vratko Sirági po boku tanečnice Anny Riebauerovej.

Možno sa to na prvý pohľad mohlo zdať ako extrémne riskantný ťah, ale Markíza zjavne vedela čo robí. Vratka Sirágiho môžeme pokojne titulovať novým Jankom Koleníkom, ktorý suverénne triumfoval v minulom ročníku Let´s Dance.

Aj Vratko sa pred rokmi venoval spoločenským tancom a rovnako srší sexepílom.

Dala mu to pocítiť aj porota. Tá moderátora, ktorý mal s partnerkou minulý týždeň ešte imunitu, po dotancovaní ich prvého tanca vychválila.

image

Nový pár nastúpil po zranenej Márii Čírovej. 

Tretím problémom bolo, že do tretieho živého prenosu nenastúpila zas tanečná partnerka Mária Cimmara Vanda Poláková. Tá sa nakazila koronavírusom.

Vanda, ktorá sa minulú sériu stala spolu s Jánom Koleníkom kráľovnou tanečného parketu, tak bude svojich kolegov môcť podporovať už len na diaľku.

Po boku hviezdy telenoviel sa preto minulotýždňové kolo zvrtala už nová tanečnica. Vandu nahradila Vanesa Indrová, ktorá minulú sériu bola tanečnou partnerkou komika Fera Jokea.

A zdá sa, že covid úraduje v šou Let´s Dance aj naďalej. Aktuálne s pozitívnym testom skončila Henrieta Farkašová. Práve preto bude najbližšiu nedeľu chýbať medzi ostanými súťažiacimi na parkete práve ona.

image

Henrieta Farkašová sa nakazila koronavírusom.

„Pre zdravotnú indispozíciu sa Henrieta Farkašová nebude môcť postaviť v nedeľu na tanečný parket. Rovnakou situáciou sme si, žiaľ, už prešli pri Márii Čírovej. To znamená, že najbližšie kolo nevystúpi, ale veríme, že ďalšiu nedeľu už bude všetko v poriadku a Henrieta s Marekom opäť divákom ukážu ich nadšenie z tanca,“ znie stanovisko televízie Markíza.

Režisér projektu Pepe Majeský k celej situácii povedal: „Henrieta je skvelá tanečníčka a mrzí ma, že v nedeľu nebude môcť vystúpiť.  Aj keď si všetci myslíme, že COVID už prešiel, stále je medzi nami. Zdravie je prvoradé a Henriete prajem skoré uzdravenie.

To, že Farkašová nenastúpi tento týždeň, Markíze problém ešte nevyriešilo. Ak sa nestihne do týždňa vyliečiť a nenastúpi znovu tancovať, musí ju televízia podľa pravidiel súťaže zo šou vyradiť a znovu môže hľadať ďaľší náhradný pár.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 01:28