StoryEditor

Zákon o odškodnení

25.11.2021, 23:00
Pre majiteľov podnikov je to len fikcia a nič hmatateľné

Od ministerstva práce ste požadovali preplácanie sto percent miezd, navyše k tomu odvody. Nie sú to príliš veľké ambície?

 Áno, navrhovali sme aj takéto opatrenie. Počas druhej vlny pandémie fungovalo súbežne viacero schém. Ak aj v niektorom z troch relevantných rezortov badáme snahy o ich opätovné zapnutie, všetko sa napokon končí na nevčasnej aktivite a snahe konštruktívne komunikovať.

Nepokladáte za absurdné, že zaočkovaného hosťa má kontrolovať nezaočkovaná obsluha?

 Rovnako absurdné, ako keď príde na kontrolu nezaočkovaná hygiena alebo policajt. V mojej reštaurácii vakcinácia dosahuje okolo 95 percent a o niečo podobné sa podľa mojich vedomosti usiluje väčšina podnikateľov v gastre. My nemáme problém so sebou, ale s nízkou preočkovanosťou celej populácie.

Môže zaočkovaný pracovník v gastre dúfať v neja...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?
menuLevel = 2, menuRoute = focus/publicistika, menuAlias = publicistika, menuRouteLevel0 = focus, homepage = false
19. apríl 2024 23:12