StoryEditor

Nestlé prináša zdravšie sladkosti s nižším množstvom cukru

03.04.2018, 00:00

Proti cukru cukrom. Spoločnosť Nestlé koncom marca oznámila zmenu receptúry tyčiniek, ktoré dlhodobo predáva vo Veľkej Británii. Po novom budú cukrovinky Milkybar obsahovať o približne 30 percent cukru menej ako doteraz, ich chuť by to však ovplyvniť nemalo. Tradičný cukor totiž spoločnosť vymení za nový typ. Ten sa od klasického kryštálového líši deravou štruktúrou.


Spoločnosť vynálezom nového typu prírodného sladidla reaguje na vysokú spotrebu cukru najmä u detí. Tyčinky s novou receptúrou firma začala vyráb...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-07-18 17:47:50 - Feat.: - Title: Slováci si čokoládu doprajú menej. Ceny sa držia vysoko, hoci kakao zlacnelo 02 - Modified: 2025-07-16 14:19:46 - Feat.: - Title: Je jedlo zo stánku v lete bezpečné? Ako predísť problémom, radí foodbloger aj šéf ikonickej langošárne 03 - Modified: 2025-07-15 17:30:00 - Feat.: - Title: Nová daň Slovákov výrazne zasiahla. Prispela k rekordnému rastu cien, štátu z nej pritečie takmer 100 miliónov 04 - Modified: 2025-07-15 13:30:00 - Feat.: - Title: (Ne)bezpečné ovocie: Z výživovej bomby ničivá smršť pre zdravie. Ktoré druhy sú najrizikovejšie? 05 - Modified: 2025-07-10 10:06:32 - Feat.: - Title: Nemeckému producentovi cukru Südzucker prudko klesol zisk, aj kvôli Ukrajine
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. júl 2025 03:53