StoryEditorNestlé prináša zdravšie sladkosti s nižším množstvom cukru
Proti cukru cukrom. Spoločnosť Nestlé koncom marca oznámila zmenu receptúry tyčiniek, ktoré dlhodobo predáva vo Veľkej Británii. Po novom budú cukrovinky Milkybar obsahovať o približne 30 percent cukru menej ako doteraz, ich chuť by to však ovplyvniť nemalo. Tradičný cukor totiž spoločnosť vymení za nový typ. Ten sa od klasického kryštálového líši deravou štruktúrou.
Spoločnosť vynálezom nového typu prírodného sladidla reaguje na vysokú spotrebu cukru najmä u detí. Tyčinky s novou receptúrou firma začala vyráb...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-14 13:00:53 - Feat.: - Title: Potraviny na Slovensku lacnejú. Tento trend by mohol pokračovať, predpovedajú analytici
02 - Modified: 2024-05-17 13:42:34 - Feat.: - Title: Plány Biedronky na Slovensku sa pohli. V hre je prvých osem lokalít, aj satelit pri Bratislave
03 - Modified: 2024-05-17 13:36:57 - Feat.: - Title: Ako sa posledné dni menili ceny? Obchody dali na jednu stranu mlieko či syry, na druhú čokoládu a sladkosti
04 - Modified: 2024-05-14 08:57:34 - Feat.: - Title: Inflácia je najnižšia za posledné tri roky, zvýšilo ju vládne opatrenie. Rast cien potravín sa zastavil
05 - Modified: 2024-05-10 15:30:00 - Feat.: - Title: Ceny cukru sa prudko otočili. Slovenskí obchodníci hlásia: Z tovaru sa stáva ťahák tejto sezóny