StoryEditorNestlé prináša zdravšie sladkosti s nižším množstvom cukru
 Proti cukru cukrom. Spoločnosť Nestlé koncom marca oznámila zmenu receptúry tyčiniek, ktoré dlhodobo predáva vo Veľkej Británii. Po novom budú cukrovinky Milkybar obsahovať o približne 30 percent cukru menej ako doteraz, ich chuť by to však ovplyvniť nemalo. Tradičný cukor totiž spoločnosť vymení za nový typ. Ten sa od klasického kryštálového líši deravou štruktúrou.
 Spoločnosť vynálezom nového typu prírodného sladidla reaguje na vysokú spotrebu cukru najmä u detí. Tyčinky s novou receptúrou firma začala vyráb...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01  -  Modified: 2025-10-31 19:03:08  -  Feat.:   -  Title: Vláda USA podľa súdov musí financovať potravinovú pomoc. Využíva ju každý ôsmy Američan
02  -  Modified: 2025-10-31 14:56:51  -  Feat.:   -  Title: Brusel vyzýva Slovensko, Maďarsko a Poľsko na zrušenie zákazov exportu ukrajinských potravín
03  -  Modified: 2025-10-27 09:14:40  -  Feat.:   -  Title: Drahšie bývanie, potraviny, aj letenky. Ekonóm varuje pred zásadnými dopadmi emisných povoleniek pre Slovensko
04  -  Modified: 2025-10-24 13:35:55  -  Feat.:   -  Title: Proti hypertenzii či cukrovke. Tu je návod, ako si nastaviť stredomorskú stravu podľa vlastných potrieb
05  -  Modified: 2025-10-23 22:16:51  -  Feat.:   -  Title: Do Pásma Gazy stále neprichádza dostatok potravín, hlad sa neznížil, tvrdí WHO