HN
StoryEditor

Foodbloger: Naservírovať pekne bryndzové halušky je poriadna výzva

17.07.2016, 16:00

Ako sa foodbloger stane foodblogerom? Ako vyzerá jeho pracovný deň? Prečo odmietol byť šéfkuchárom?  Na otázky redaktorky Martiny Beňovej odpovedal Michal Hornický.

01 - Modified: 2025-12-05 16:53:18 - Feat.: - Title: Z ľadovej kráľovnej je „snehová vločka“ 02 - Modified: 2025-12-04 13:00:00 - Feat.: - Title: Keď sa AI zmení na fanúšikovský kult. Grok tvrdí, že by zopakoval holokaust, len aby zachránil Elona Muska 03 - Modified: 2025-12-04 10:51:39 - Feat.: - Title: Spotify Wrapped 2025: Prečo ti tvrdí, že máš poslucháčsky vek dôchodcu? Vieme, ako to aplikácia vypočítala 04 - Modified: 2025-11-29 08:30:00 - Feat.: - Title: 10 bežných potravín, ktoré ťa môžu zabiť. Na zozname nájdeš aj zemiaky, rebarboru či kešu 05 - Modified: 2025-11-21 08:37:27 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Chlieb vo vajci poznali už v antickom Ríme, dnes zachraňuje staré pečivo a je kultovým streetfoodom
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. december 2025 22:03