Ako sa foodbloger stane foodblogerom? Ako vyzerá jeho pracovný deň? Prečo odmietol byť šéfkuchárom? Na otázky redaktorky Martiny Beňovej odpovedal Michal Hornický.
StoryEditor
Foodbloger: Naservírovať pekne bryndzové halušky je poriadna výzva
01 - Modified: 2025-05-22 16:41:17 - Feat.: - Title: Nik nejde šetriť na pacientoch, lieky, ktoré potrebujú, dostanú, reaguje Šaško na kritiku
02 - Modified: 2025-05-21 11:10:57 - Feat.: - Title: Čo budú Slováci jesť o 100 rokov na obed a na večeru? Takto si naše jedlá predstavuje umelá inteligencia
03 - Modified: 2025-05-19 13:17:16 - Feat.: - Title: Agát plánuje a varí jedlo na týždeň dopredu: Nákup pre trojčlennú rodinu nás vyjde do 50 eur
04 - Modified: 2025-05-15 19:00:00 - Feat.: - Title: NAJDRSNEJŠIE zábery: Za jedlo takmer čokoľvek. Gazu sužuje obrovská potravinová kríza
05 - Modified: 2025-05-15 13:00:00 - Feat.: - Title: KVÍZ pre všetkých gurmánov! Spoznáte slovenské dobroty podľa fotky?
Tip redakcie