HN
StoryEditor

Foodbloger: Naservírovať pekne bryndzové halušky je poriadna výzva

17.07.2016, 16:00

Ako sa foodbloger stane foodblogerom? Ako vyzerá jeho pracovný deň? Prečo odmietol byť šéfkuchárom?  Na otázky redaktorky Martiny Beňovej odpovedal Michal Hornický.

01 - Modified: 2025-05-22 16:41:17 - Feat.: - Title: Nik nejde šetriť na pacientoch, lieky, ktoré potrebujú, dostanú, reaguje Šaško na kritiku 02 - Modified: 2025-05-21 11:10:57 - Feat.: - Title: Čo budú Slováci jesť o 100 rokov na obed a na večeru? Takto si naše jedlá predstavuje umelá inteligencia 03 - Modified: 2025-05-19 13:17:16 - Feat.: - Title: Agát plánuje a varí jedlo na týždeň dopredu: Nákup pre trojčlennú rodinu nás vyjde do 50 eur 04 - Modified: 2025-05-15 19:00:00 - Feat.: - Title: NAJDRSNEJŠIE zábery: Za jedlo takmer čokoľvek. Gazu sužuje obrovská potravinová kríza 05 - Modified: 2025-05-15 13:00:00 - Feat.: - Title: KVÍZ pre všetkých gurmánov! Spoznáte slovenské dobroty podľa fotky?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
01. jún 2025 10:54