HN
StoryEditor

Foodbloger: Naservírovať pekne bryndzové halušky je poriadna výzva

17.07.2016, 16:00

Ako sa foodbloger stane foodblogerom? Ako vyzerá jeho pracovný deň? Prečo odmietol byť šéfkuchárom?  Na otázky redaktorky Martiny Beňovej odpovedal Michal Hornický.

01 - Modified: 2023-05-26 11:42:37 - Feat.: - Title: Jedzte, keď máte hlad a prestaňte jesť, keď máte dosť 02 - Modified: 2023-05-25 06:00:00 - Feat.: - Title: Účet, pri ktorom ti zabehne. Pozreli sme sa, v ktorých európskych hlavných mestách zaplatíš za večeru najviac a najmenej 03 - Modified: 2023-05-20 13:30:00 - Feat.: - Title: Obľúbený podnik Žufaňa sa vracia do gastrosveta. Prezradili termín aj miesto otvorenia, kde ich nájdeš? 04 - Modified: 2023-05-20 22:00:00 - Feat.: - Title: Ako nemeniť jedlo na hrozbu: Tieto riziká sú skryté v našich potravinách 05 - Modified: 2023-05-17 07:30:49 - Feat.: - Title: Učiteľka pustila deťom v škole animák od štúdia Disney. Kvôli gej postave ju jedna mama nahlásila úradom
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
28. máj 2023 11:13