Ako sa foodbloger stane foodblogerom? Ako vyzerá jeho pracovný deň? Prečo odmietol byť šéfkuchárom? Na otázky redaktorky Martiny Beňovej odpovedal Michal Hornický.
StoryEditor
Foodbloger: Naservírovať pekne bryndzové halušky je poriadna výzva
01 - Modified: 2025-12-05 16:53:18 - Feat.: - Title: Z ľadovej kráľovnej je „snehová vločka“
02 - Modified: 2025-12-04 13:00:00 - Feat.: - Title: Keď sa AI zmení na fanúšikovský kult. Grok tvrdí, že by zopakoval holokaust, len aby zachránil Elona Muska
03 - Modified: 2025-12-04 10:51:39 - Feat.: - Title: Spotify Wrapped 2025: Prečo ti tvrdí, že máš poslucháčsky vek dôchodcu? Vieme, ako to aplikácia vypočítala
04 - Modified: 2025-11-29 08:30:00 - Feat.: - Title: 10 bežných potravín, ktoré ťa môžu zabiť. Na zozname nájdeš aj zemiaky, rebarboru či kešu
05 - Modified: 2025-11-21 08:37:27 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Chlieb vo vajci poznali už v antickom Ríme, dnes zachraňuje staré pečivo a je kultovým streetfoodom