StoryEditorNebojte sa polievok. Tu sú štyri tipy od šéfkuchárov
Jar a leto prináša do našich kuchýň čerstvú zásobu zeleniny, ktorú môžeme hneď chutne pripraviť. Nechajte sa prekvapiť ostrejšou paprikovou polievkou, osviežte sa jogurtovou s uhorkou a mätou, milovníkov klasiky poteší paradajková polievka a fajnšmekrov zas zelerový krém. Štyri tekuté tipy podľa portálu idnes.cz.
01 - Modified: 2007-05-31 20:04:37 - Feat.: 0 - Title: Noemova archa sa vrátila na horu Ararat
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku?
02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie
03 - Modified: 2024-04-17 10:30:00 - Feat.: - Title: Foodblogerka Kristína Suchánková: Nie som fanúšikom jaterníc či držiek, vyskúšam však hocičo
04 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
05 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička