StoryEditorGastro vychytávka roku 2015. Čokoláda získala revolučnú podobu
Čokoláda v akejkoľvek podobe patrí medzi najobľúbenejšie potraviny na svete. Tentokrát však dokázala japonská spoločnosť Bourbon opäť prekvapiť. Dali jej totiž formu, ktorej výnimočnosť spočíva najmä v jej praktickosti, píše internetový portál designyoutrust.com.
Či už v tuhej podobe alebo po roztopení môže byť súčasťou sladkých pokrmov a jednoznačne vám ušetrí v kuchyni veľa času. Tvorcovia hneď uverejnili aj viacero tipov, ako ich produkt využiť.
01 - Modified: 2007-12-11 08:20:00 - Feat.: 0 - Title: Inflácia v Číne dosiahla 11-ročné maximum
01 - Modified: 2025-12-14 16:12:59 - Feat.: - Title: "Zažívame čokoládovú krízu, lacnejšie už nebude." Nemecký Ritter Sport varuje pred ďalším rastom cien
02 - Modified: 2025-12-13 23:00:00 - Feat.: - Title: Piekli sa v kláštoroch, u šľachty i ako afrodiziakum. Ako sa medovníky a perníky stali súčasťou histórie
03 - Modified: 2025-12-12 15:00:00 - Feat.: - Title: Karin Šturcová: Silná káva a silná žena nie sú pre každého. Žena, a mladá, je pre mnohých ťažšie stráviteľné
04 - Modified: 2025-12-12 12:13:48 - Feat.: - Title: Mzdy rástli vo všetkých odvetviach, v gastre takmer o deväť percent. Ktoré porazili infláciu?
05 - Modified: 2025-12-12 08:00:00 - Feat.: - Title: Portugalci na Slovensku, ktorí vedia podnikať. Bratislava sa rozrástla o ďalšiu prevádzku Beija Flor