StoryEditor

Toto sú najrizikovejšie druhy ovocia

Prečítajte si článok publikovaný v HN magazíne, ktorý vychádza každý piatok ako príloha k Hospodárskym novinám.

Vedeli ste o tom, že niektoré druhy ovocia môžu za istých okolností spôsobiť zdravotné problémy? V HN magazíne sme sa pozreli na to, pri ktorých druhoch by sme mali byť obzvlášť opatrní, prečo a čo všetko nám hrozí. V nasledujúcom článku si prečítajte, o ktoré ide:

Jahody

Obľúbená letná pochúťka je u nás sezónnym ovocím, aj preto sa okrem dvoch-troch mesiacov v roku musíme spoliehať len na jej dovoz. Jahody sa dlhodobo radia k ovociu s najvyšším obsahom pesticídov,

známe sú prípady robotníkov z jahodových plantáží, kto...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-23 19:18:11 - Feat.: 0 - Title: Terapia jedlom. Kedy môžu potraviny liečiť a kedy ubližovať? 02 - Modified: 2020-06-26 09:43:59 - Feat.: 0 - Title: Nebezpečné ovocie, voda a zelenina: Ako sa vyvarovať rizík?
01 - Modified: 2024-04-23 22:00:00 - Feat.: - Title: Ťažké časy v paláci: Čo vieme o skutočnom zákulisií ochorenia kráľa Karol III. a princeznej Kate? 02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 03 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: O feminizme, inceloch a strachu: Muži strácajú pôdu pod nohami, necítia sa dobre, sú osamelí, nepochopení 04 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Sociologička: Mám strach, že smerujeme k autokracii. Červená kontrolka bliká, politické signály sú varovné 05 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 08:57