StoryEditor

Toto sú najrizikovejšie druhy ovocia

Prečítajte si článok publikovaný v HN magazíne, ktorý vychádza každý piatok ako príloha k Hospodárskym novinám.

Vedeli ste o tom, že niektoré druhy ovocia môžu za istých okolností spôsobiť zdravotné problémy? V HN magazíne sme sa pozreli na to, pri ktorých druhoch by sme mali byť obzvlášť opatrní, prečo a čo všetko nám hrozí. V nasledujúcom článku si prečítajte, o ktoré ide:

Jahody

Obľúbená letná pochúťka je u nás sezónnym ovocím, aj preto sa okrem dvoch-troch mesiacov v roku musíme spoliehať len na jej dovoz. Jahody sa dlhodobo radia k ovociu s najvyšším obsahom pesticídov,

známe sú prípady robotníkov z jahodových plantáží, kto...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-23 19:18:11 - Feat.: 0 - Title: Terapia jedlom. Kedy môžu potraviny liečiť a kedy ubližovať? 02 - Modified: 2020-06-26 09:43:59 - Feat.: 0 - Title: Nebezpečné ovocie, voda a zelenina: Ako sa vyvarovať rizík?
01 - Modified: 2025-12-13 23:00:00 - Feat.: - Title: Piekli sa v kláštoroch, u šľachty i ako afrodiziakum. Ako sa medovníky a perníky stali súčasťou histórie 02 - Modified: 2025-12-12 15:00:00 - Feat.: - Title: Karin Šturcová: Silná káva a silná žena nie sú pre každého. Žena, a mladá, je pre mnohých ťažšie stráviteľné 03 - Modified: 2025-12-12 12:13:48 - Feat.: - Title: Mzdy rástli vo všetkých odvetviach, v gastre takmer o deväť percent. Ktoré porazili infláciu? 04 - Modified: 2025-12-12 08:00:00 - Feat.: - Title: Portugalci na Slovensku, ktorí vedia podnikať. Bratislava sa rozrástla o ďalšiu prevádzku Beija Flor 05 - Modified: 2025-12-11 23:00:00 - Feat.: - Title: Lacný „zázrak“, ktorý máme takmer všetci doma: Prospieva kostiam, pečeni aj chudnutiu a skvelo chutí
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. december 2025 19:47