StoryEditor

Biela múka, cukor a soľ ako nepriatelia nášho zdravia: Ako sa s nimi vyporiadať v náš prospech?

Patria takmer do každej kuchyne, majú však pár "ale".

Cukor, soľ a biela múka do našej kuchyne patria. Pri troške šikovnosti však môžeme ich spotrebu výrazne obmedziť. Ich konzumácia totiž nášmu telu práve neprospieva. Pokiaľ chcete niektorý z týchto "bielych jedov" zo svojho jedálnička odstrániť, začnite múkou, uvádza portál iDnes.cz.

Všetky dochucovadlá, ktorými si dennodenne škodíme si pozrite v galérii:

01 - Modified: 2024-05-03 13:10:14 - Feat.: - Title: Potraviny sú drahšie na celom svete, najviac bolo zasiahnuté mäso 02 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa 03 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 04 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte 05 - Modified: 2024-04-29 14:44:22 - Feat.: - Title: Vybudovanie móla pre pomoc pri Gaze bude stáť 320 miliónov dolárov, zapojí sa tisíc ľudí
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
07. máj 2024 01:06