StoryEditorNeviete kam na pizzu, steak, hamburger či dezert? Pavel Pospíšil vybral osem najlepších reštaurácií u nás
Pavel Pospíšil je svetoznámy michelinský šéfkuchár. Kam chodí jedávať?
Nechajte si poradiť najlepším kuchárom nášho regiónu. Pavel Pospíšil pracoval v michelinských reštauráciách a vie, čo je dobré. Rád testuje, skúša, hodnotí a ochutnáva.
Exkluzívne pre nás vybral TOP 8 reštaurácií.
Prečítajte si v galérii, kde si dal najlepší steak, dezert, víno či pizzu. Nie sú to len superluxusné podniky, ale aj bežné salaše, hotely v slovenských regiónoch či malé bistro v Bratislave. Čítajte ďalej.
01 - Modified: 2017-08-30 12:59:00 - Feat.: 0 - Title: Nová reštaurácia v Bratislave ma dostala. No len vínom, vraví známy šéfkuchár
02 - Modified: 2017-08-30 13:07:00 - Feat.: 0 - Title: Michelinový šéfkuchár objavil vynikajúcu taliansku reštauráciu aj v Bratislave
03 - Modified: 2017-08-30 13:22:24 - Feat.: 0 - Title: Na Slovensku som sa ešte lepšie nenajedol, tvrdí michelinský šéfkuchár
04 - Modified: 2017-09-25 13:46:41 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchár Pospíšil je sklamaný z luxusnej reštaurácie: Ak nemáme čerstvý tovar, prečo kazíme jedlo?
01 - Modified: 2025-06-04 10:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské podniky, z ktorých je najkrajší výhľad na mesto. Uži si víno a večeru pri západe slnka
02 - Modified: 2025-06-03 06:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Trdelník, alebo odveká bitka medzi nami, Čechmi a Maďarmi, ktorú nakoniec aj tak vyhrávajú Rumuni
03 - Modified: 2025-05-30 06:29:35 - Feat.: - Title: Michelinský šéfkuchár Pavol Sekerka: Úspech jedla je z 20 percent na kuchárovi, zvyšok stojí na inom
04 - Modified: 2025-05-28 15:00:00 - Feat.: - Title: Ako skrotiť nadúvanie a plynatosť? Osvojte tieto jednoduché a účinné rady pre pokojnejšie trávenie
05 - Modified: 2025-05-26 16:00:00 - Feat.: - Title: Poklad záhrad aj jedálničkov. Pomôže vám hravo schudnúť, vyhladí pleť a môžete ho jesť koľko chcete