Poslankyňa Sme rodina Romana Tabák. FOTO: TASR/Jaroslav Novák 
StoryEditor

Tabák o konflikte s Cigánikovou: Mrzí ma, že som sa nechala vyprovokovať a uštedrila jej úder

25.09.2022, 18:34
Autor:
chochojfjf

"Zahnala sa na mňa po tvári a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti," znie verzia poslankyne Sme rodina.

Poslankyňa Sme rodina Romana Tabák poskytla svoju verziu udalostí z piatkového večera, kedy sa v bratislavskom podniku dostala do konfliktu s parlamentnou kolegyňou z SaS Janou Bittó Cigánikovou.

image

Roztržka bývalých koaličných kolegýň dostala fyzický rozmer. Tabák ma napadla, tvrdí Bittó Cigániková

Tabák tvrdí, že sa len bránila. Cigániková za ňou údajne prišla v "nepríčetnom stave" a začala vulgárne nadávať na ňu a jej rodinu. Následne malo prísť ku konfliktu.

"Zahnala sa na mňa po tvári a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti. Ja som sa bránila. Mrzí ma, že som sa nechala vyprovokovať a uštedrila jej úder, po ktorom sa ukludnila," opisuje poslankyňa zvolená do parlamentu za OĽANO pre web denníka Nový čas.

image

VIDEO: Tabák prišla na tlačovku SaS skritizovať Sulíka. Ste najväčšia brzda tejto krajiny, vytkla mu

Cigániková včera na Facebooku oznámila, že podáva na Tabák trestné oznámenie za napadnutie. "Bola som s kamarátkami a manželom v jednom bratislavskom podniku na koncerte. Bola perfektná nálada, obsluha, prostredie aj spoločnosť až do momentu, keď po jeho skončení v nočných hodinách prišla do podniku Romana Tabák," opísala udalosti pred samotnou roztržkou poslankyňa SaS.

Bittó Cigániková celý opis situácie uzavrela tým, že napokon skončila na pohotovosti s napuchnutým lícom, bolesťami hlavy a krku. "Následne na polícii podávam trestné oznámenie, lebo toto je jediný kultivovaný spôsob, ako sa brániť," dodala poslankyňa za SaS.

Tab8k pritom len nedávno vyvolala rozruch keď sa zjavila na brífingu strany SaS, počas ktorého nazvala Richarda Sulíka "najväčšou brzdou tejto krajiny".

image

Cigániková kritizuje koalíciu: Predtým podržali Fica, teraz sú im komunisti a fašisti prednejší ako SaS

Stalo sa tak po tom, ako sa poslancom počas otvárania prvej schôdze parlamentu po oficiálnom odchode ministrov za SaS z vlády nepodarilo otvoriť schôdzu. Počas tohto incidentu sa Tabák ohradila aj voči Bittó Cigánikovej, ktorá chcela, aby "Romanu nechali hovoriť". „Ty buď ticho, tepša,“ povedala v tej chvíli na adresu poslankyne za SaS Tabák.

01 - Modified: 2024-04-17 12:00:30 - Feat.: - Title: SaS kritizuje zrušenie zubných benefitov. Musíme sa zamyslieť, ako situáciu využiť, hovorí Szalay 02 - Modified: 2024-04-15 14:13:01 - Feat.: - Title: Ak by Izrael pritvrdil, utrpeli by tým naše peňaženky. Pocítili by sme to na cene benzínu aj na hypotékach 03 - Modified: 2024-04-15 11:47:28 - Feat.: - Title: SaS kritizuje Dolinkovej rezort za nečinnosť, niektoré zámery Fica však víta 04 - Modified: 2024-04-17 06:34:52 - Feat.: - Title: ANALÝZA: Na Blízkom východe opäť eskaluje napätie. Hrozí Izraelu veľký konflikt s nevyspytateľným Iránom? 05 - Modified: 2024-04-05 11:20:16 - Feat.: - Title: Teherán pripravuje odvetu za atentát v Damasku. Musí však vyriešiť, aká silná bude jeho reakcia
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
18. apríl 2024 00:34