StoryEditor

Vyškrtnite zo svojho života stereotyp a poďte do kúpeľov!

12.05.2022, 00:00

Keď zo dňa na deň rastie vaša potreba vypadnúť, nemusíte hneď špekulovať nad exotikou. Miesto s dokonalou dovolenkovou atmosférou, prírodnými liečivými zdrojmi, vynikajúcimi službami a okolím stvoreným na regeneráciu fyzických aj psychických síl máme aj u nás.

Necelú hodinku od hlavného mesta a z ostatných častí Slovenska tiež v podstate čo by kameňom dohodil ležia svetoznáme kúpele. Keď pri slove kúpele scrollujete v telefóne či počítači ďalej, zadržte. Toto vás bude zaujímať. Pripravili sme stručný manuál pre kúpeľného „pioniera“, z ktorého sa môže čosi nové dozvedieť aj kúpeľný „harcovník“.

 

image
Kúpele Piešťany

Vyvrátime kúpeľné mýty

1, Do kúpeľov sa chodí s diagnózou a minimálne na 21 dní

Kúpele nie sú len miestom, kde zákonite musíte prísť s „papierom od lekára“ a liečiť konkrétny zdravotný problém. Kúpele sú odjakživa právom považované za liečivý celok!

2, Kúpele nie sú vhodné pre rodiny s deťmi

Ako ktoré! V sieti Ensana Health Spa Hotels sa nachádzajú aj kúpeľné hotely, ktoré sú priamo prispôsobené rodinám s deťmi - za všetky uvedieme All Inclusive hotel Splendid. Kúpele Smrdáky patriace do tej istej skupiny, ako Kúpele Piešťany sa dokonca špecializujú na liečbu detských kožných ochorení.

 

3, V kúpeľoch je nuda

Kto si to myslí, evidentne ešte v kúpeľoch nebol. A už vôbec nebol na piešťanskom Kúpeľnom ostrove, kde je vďaka bohatému programu v jednotlivých hoteloch alebo v ich bezprostrednom okolí o zábavu postarané. Viac o programe, ktorý pre vás sieť Ensana Health Spa Hotels pripravila v máji a júni sa dozviete na priamo na webe. Okrem toho môžete celosezónne využiť požičovňu bicyklov, vonkajšie a vnútorné bazény, balneoterapeutické centrum, posedenia v cukrárňach a kaviarňach priamo v kúpeľnom parku alebo neďaleké golfové ihrisko.

 

Kde sa ubytovať?

Do siete zariadení Ensana Health Spa Hotels sú zaradené len hotely, ktoré ponúkajú aj liečebný a wellness presah. Kto si potrpí na luxus, toho s otvorenou náručou privíta Thermia Palace. Ideálnou voľbou pre páry, partie kamarátov alebo pre pracovné kolektívy je hotel Esplanade –, ktorý príjemne prekvapí svojou priestrannosťou, vzdušnosťou, skvelými službami a priamym spojením s najväčším balneologickým centrom v strednej Európe s rozlohou 7000 m2.

 

image
Kúpele Piešťany

Nenapodobiteľnú atmosféru kúpeľov si môžete dopriať aj ako rodina. Hotel Splendid ponúka už dva roky po sebe koncept All Inclusive práve pre rodiny s deťmi a aj vďaka tomu sa stal obľúbeným miestom, na ktorom svoju zaslúženú dovolenku s radosťou trávia rodiny.

 

image
Kúpele Piešťany

 

Príďte a doprajte si atmosféru, pohostinnosť, prekrásne prostredie a vzácne prírodné zdroje na mieste, ktoré si získa vaše srdce! Tešíme sa na vás!

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 18:47