Legendárne internetové memeTwitter/meme/
StoryEditor

Preslávilo ju legendárne meme. 76-ročná herečka teraz otvorene priznala, že je bisexuálka

Miroslav Kamody24.05.2023., 13:00h

Nie, nie je na ňom Julia Roberts. Ide o brazílsku herečku, ktorá práve oznámila zásadnú novinku zo svojho života.

Lajkuj Brainee.sk na

Každý z nás pozná ikonický mém, na ktorom žena, obklopená matematickými vzormi, nechápavo premýšľa. Na internete koluje nespočetné množstvo vtipov, ku ktorému sa obrázok dokonale hodí, no od dnešného dňa sa naň možno budeme pozerať inak.

image

Lesbičky a bisexuálky majú väčšie riziko infarktu ako hetero ženy. Môžu za to dva dôležité faktory

Aj keď si mnohí mylne mysleli, že na fotografiách je herečka Julia Roberts, v skutočnosti ide o brazílsku hereckú hviezdu Renatu Sorrah. A tá podľa webového portálu Into More vo svojich 76-tich rokoch oficiálne priznala, že je bisexuálka.

Spred kamier až na vrchol internetu

Veľkú slávu jej priniesol film z roku 1969, ktorý mal jeden u najprozaickejších názvov v celej histórii kinematografie - Killed the Family and Went to the Movies (Zabila rodinu a išla do kina). Milovanou (aj nenávidenou) sa vo svojej krajine stala vďaka  telenovele Senhora do Destino, kde stvárnila zlú Nazaré Tedesca, únoskyňu, ktorá sa „vždy smeje naposledy”.

Absolútne najväčší úspech sa však dostavil nechcene. Stala sa ústrednou postavou internetového mému, na ktorom sa tvári zmätene. LGBTI+ komunita však jej novinku masívne podporila, pričom mnohí poznamenávajú, že samotný mém zahŕňa pocit uvedomia si, že je človek bisexuál - zmätenosť, nadržanosť a ďalší zmätok.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 15:06