Tieto ženy sú najviac neverné v dlhodobých vzťahoch.Pexels
StoryEditor

Možno aj na vás by si mali chlapi dávať pozor. Tieto ženy sú v dlhodobých vzťahoch neverné

30.03.2023, 18:00
Vzťahy

Život občas prinesie aj nechcené situácie, medzi ktoré patrí jednoznačne aj nevera. Tá dokáže so vzťahom poriadne zamávať, či už bola jej príčinou nespokojnosť, osamelosť alebo chýbajúce intímne potešenie. Nevera však už dávno nie je len doménou mužov. Tieto ženy sú v dlhodobých vzťahoch najviac neverné.

Vzťah bez sexu? To rozhodne nie

Máloktorý človek si dokáže predstaviť vzťah bez intímneho spojenia. Veľké množstvo žien sa práve kvôli nedostatku sexu v dlhoročných vzťahoch uchýli k nevere. Či už ide o nezáujem, stratu intimity medzi partnermi, nedostatok času alebo príležitostí. V každom prípade môže žena začať cítiť prázdno, a preto sa rozhodne hľadať niečo, čo by ho znovu naplnilo.

Ženy s nárokmi

Často sa k nevere uchyľujú aj schopné ženy, ktoré na sebe neustále tvrdo pracujú, cvičia, vzdelávajú sa, vychovávajú deti a v kariére sú veľmi úspešné. Na druhej strane im doma sedí partner s pár kilami navyše, v ruke drží pivo, pozerá televízor, nemá žiadne koníčky a na nič nemá nikdy chuť. Nejde úplne o to, že by ženy mali na mužov veľké nároky, no keď ich náprotivky nedosahujú to, čo by si predstavovali, skôr či neskôr sa začnú rozhliadať po niekom, kto bude ich nároky spĺňať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 06:21