Krekry zo zvyšného mláta pri výrobe piva, sušienky z kávovej usadeniny alebo čipsy z drviny červenej repy, ktorá zostane po vylisovaní šťavy. Všetky tieto projekty majú spoločné, že budú na výrobu jedla využívať niečo, čo by sa inak vyhodilo. „Najďalej je projekt s Plzenským Prazdrojom, pri ktorom využívame zvyšok pri výrobe piva, čo je mláto. Za uplynulý rok a štvrť sme si prešliapali celý proces legislatívne, hygienicky a technicky. Vraciame späť niečo, čo skončí ako odpad, a sme pritom...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-12-04 23:00:00 - Feat.: - Title: Slovenské poľnohospodárstvo volí medzi modernizáciou a dovozom
02 - Modified: 2025-12-03 23:00:00 - Feat.: - Title: 5 tipov ako byť aj počas Vianoc EKO: Vianoce – čas pohody, nie odpadov hromady
03 - Modified: 2025-12-01 12:09:59 - Feat.: - Title: Aktivita v ruskom výrobnom sektore klesá už šiesty mesiac. Produkcia dostala najväčšiu ranu za tri roky
04 - Modified: 2025-12-01 12:21:05 - Feat.: - Title: Maroko, aké ti na Instagrame neukážu: pravda o surfovaní, dunách aj chaose na cestách
05 - Modified: 2025-11-29 13:00:00 - Feat.: - Title: Upchá ti prehltnutie žuvačky črevá, alebo nie? Vedci konečne vysvetlili, čo sa v takom prípade deje