StoryEditor

Medovina ako víno. Potrebuje čas

29.01.2014, 23:08

Ak chce výrobca svoj nápoj nazývať medovinou, miešať môže iba med, vodu, kvasinky, bylinky, koreniny a po novom ešte ovocnú šťavu. Kvalita kvaseného moku však aj tak závisí najmä od m...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2005-12-28 08:23:00 - Feat.: 0 - Title: Prieskumy: Pre maďarských spotrebiteľov je stále rozhodujúca cena
01 - Modified: 2025-12-10 09:30:00 - Feat.: - Title: Ako sa varené víno stalo ikonou Vianoc? Príbeh najvoňavejšieho zimného nápoja siaha tisícky rokov dozadu 02 - Modified: 2025-12-03 12:30:00 - Feat.: - Title: Mars ti ukradne čas. Vysvetľujeme, prečo tu dni plynú rýchlejšie než na Zemi a čo to spraví s budúcimi misiami 03 - Modified: 2025-11-20 18:31:21 - Feat.: - Title: Za pár rokov sme prišli o 18 miliónov litrov. Nad vinárskym odvetvím teraz visí ďalšia hrozba 04 - Modified: 2025-11-15 13:53:41 - Feat.: - Title: Globálna produkcia vína tento rok mierne vzrástla, zostala však pod priemerom. Je za tým aj klimatická zmena 05 - Modified: 2025-11-09 23:00:00 - Feat.: - Title: Príbeh Petra Matyšáka. Ako sa z rodinnej Pivnice stala značka, ktorú poznajú vo svete
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
19. december 2025 10:53