StoryEditor

Gastrobiznis sa rozbieha pomaly. Ekonomický zázrak sa nateraz nekoná

07.05.2021, 00:00
Napriek uvoľneným opatreniam sú majitelia prevádzok opatrní. Bratislavská kaviareň čaká na svoju príležitosť.

V polovici októbra minulého roka prišla stopka pre interiéry a zavedenie okienkového predaja. Krátko pred Vianocami dostali červenú aj terasy.

Za posledné mesiace patrí gastrosektor opäť k jedným z najviac skúšaných odvetví nášho hospodárstva. Nádej aspoň na čiastočnú zmenu prinieslo minulotýždňové uvoľnenie opatrení.

To znova zaplnilo ulice miest vonkajším sedením a mohlo vzbudiť dojem, že reštaurácie a kaviarne sú už za vodou.

Plusy a mínusy gastra v hlavnom meste

Minimálne pri prechádzke centrom našej metropoly sa zdá, že bratislavské prevádzky nemajú o zákazníkov núdzu.

Na najbohat...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-07-22 14:11:23 - Feat.: - Title: Najväčší záujem o prácu v gastre či cestovnom ruchu je na východe Slovenska, ukazuje analýza 02 - Modified: 2025-07-17 05:30:00 - Feat.: - Title: Epidemiológ: Ako sa pripraviť na ďalšiu epidémiu, ak štáty postupujú chaoticky a čo sa pokazilo počas covidu? 03 - Modified: 2025-07-13 07:00:00 - Feat.: - Title: Chorvátsko nemusí byť len o mori. Toto je výber michelinských reštaurácií, ktoré rozhodne musíš navštíviť 04 - Modified: 2025-07-15 13:29:11 - Feat.: - Title: Milovala ho Marie Curie aj Ľudovít XIV. Džem bol výsadou bohatých, k ostatným sa dostal aj vďaka otrokom 05 - Modified: 2025-07-15 13:31:34 - Feat.: - Title: Odborník na bezpečnosť a výživu potravín: Pre toto sa vyhýbam dovozovej paprike a exotickému ovociu
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
23. júl 2025 00:40