StoryEditorGastrobiznis sa rozbieha pomaly. Ekonomický zázrak sa nateraz nekoná
Napriek uvoľneným opatreniam sú majitelia prevádzok opatrní. Bratislavská kaviareň čaká na svoju príležitosť.
V polovici októbra minulého roka prišla stopka pre interiéry a zavedenie okienkového predaja. Krátko pred Vianocami dostali červenú aj terasy.
Za posledné mesiace patrí gastrosektor opäť k jedným z najviac skúšaných odvetví nášho hospodárstva. Nádej aspoň na čiastočnú zmenu prinieslo minulotýždňové uvoľnenie opatrení.
To znova zaplnilo ulice miest vonkajším sedením a mohlo vzbudiť dojem, že reštaurácie a kaviarne sú už za vodou.
Plusy a mínusy gastra v hlavnom meste
Minimálne pri prechádzke centrom našej metropoly sa zdá, že bratislavské prevádzky nemajú o zákazníkov núdzu.
Na najbohat...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-03-21 16:00:00 - Feat.: - Title: Jar, nočná mora alergikov, je tu: Úľavu nájdete v bežných potravinách, týmto sa naopak vyhnite
02 - Modified: 2023-03-21 10:04:22 - Feat.: - Title: Čína kritizuje americký zákon, ktorý má odtajniť informácie o pôvode koronaviru
03 - Modified: 2023-03-20 10:15:02 - Feat.: - Title: S vakcínou proti chorobe z Last of Us by to v realite nevyzeralo inak, tvrdí odborníčka. Už 20 rokov sme nevyrobili žiadny liek
04 - Modified: 2023-03-17 16:00:00 - Feat.: - Title: Čo jesť po cvičení? Z účinkov týchto potravín a jedál budete ťažiť aj z dlhodobého hľadiska
05 - Modified: 2023-03-19 07:00:00 - Feat.: - Title: Pôst s náhradami mäsa? Propagácia týchto imitácií ide proti odporúčaniam zdravej výživy, tvrdí dietologička