StoryEditorGastrobiznis sa rozbieha pomaly. Ekonomický zázrak sa nateraz nekoná
Napriek uvoľneným opatreniam sú majitelia prevádzok opatrní. Bratislavská kaviareň čaká na svoju príležitosť.
V polovici októbra minulého roka prišla stopka pre interiéry a zavedenie okienkového predaja. Krátko pred Vianocami dostali červenú aj terasy.
Za posledné mesiace patrí gastrosektor opäť k jedným z najviac skúšaných odvetví nášho hospodárstva. Nádej aspoň na čiastočnú zmenu prinieslo minulotýždňové uvoľnenie opatrení.
To znova zaplnilo ulice miest vonkajším sedením a mohlo vzbudiť dojem, že reštaurácie a kaviarne sú už za vodou.
Plusy a mínusy gastra v hlavnom meste
Minimálne pri prechádzke centrom našej metropoly sa zdá, že bratislavské prevádzky nemajú o zákazníkov núdzu.
Na najbohat...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-12-12 15:00:00 - Feat.: - Title: Karin Šturcová: Silná káva a silná žena nie sú pre každého. Žena, a mladá, je pre mnohých ťažšie stráviteľné
02 - Modified: 2025-12-12 12:13:48 - Feat.: - Title: Mzdy rástli vo všetkých odvetviach, v gastre takmer o deväť percent. Ktoré porazili infláciu?
03 - Modified: 2025-12-12 08:00:00 - Feat.: - Title: Portugalci na Slovensku, ktorí vedia podnikať. Bratislava sa rozrástla o ďalšiu prevádzku Beija Flor
04 - Modified: 2025-12-11 23:00:00 - Feat.: - Title: Lacný „zázrak“, ktorý máme takmer všetci doma: Prospieva kostiam, pečeni aj chudnutiu a skvelo chutí
05 - Modified: 2025-12-09 10:38:27 - Feat.: - Title: Čo spustilo Čiernu smrť v Európe? Nový výskum ukazuje na udalosť, ktorá sa stala roky predtým