StoryEditorPo vlne krachov mieria na trh nové projekty. Reštauráciu otvára aj Bödörova sestra
Podľa analytikov vzniklo od začiatku roka vyše 1 100 nových gastropobočiek. Podľa šéfa hotelierov Mareka Harbuľáka je však možné, že ide iba o nové spoločnosti, ktoré získali oprávnenie na podnikanie v gastronómii, ale to neznamená, že budú aj aktívne vykonávať túto činnosť.
Púchovčania Andrej Kucej a Milan Veľký vedú portál eZmluva.sk, ktorý sa zaoberá problémami podnikateľov. Poskytuje im poradenstvo v oblasti práva, zákonov a daní. Od apríla minulého roka stoja obaja biznismeni aj v čele spoločnosti Societas Europaea Investment Group. Tá sa orientuje na investovanie do nehnuteľností či developingu.
Kucej a Veľký sa však aktuálne rozhodli obohatiť svoje portfólio o ďalší segment. Začiatkom októbra otvorili nový koncept Púchovský kebab. „Gastro je naše hobby a zároveň chceme využiť príležitosť na trhu. Vďaka pandémii sa uvoľnili zaujímavé priestory v centrách miest a práve takéto sa nám podarilo zí...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor?
02 - Modified: 2024-10-04 10:09:48 - Feat.: - Title: Čuchajú a známkujú. Aj tak vyzerá kontrola vozidiel špecialistami na pach v bratislavskom Volkswagene (+video)
03 - Modified: 2024-10-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Manželia Gogolovci z Takoy: Chceme ukázať, že má zmysel vrátiť sa domov. Čo je ich konkurenčná výhoda?
04 - Modified: 2024-10-02 15:30:00 - Feat.: - Title: Heslo vládnej konsolidácie: My nediskutujeme, my vám oznamujeme!
05 - Modified: 2024-10-01 16:25:00 - Feat.: - Title: Seriál HN Chcem byť exportér: Prečo sa verejná inštitúcia musí pozastavovať nad svojou reputáciou a brandingom