StoryEditorPo vlne krachov mieria na trh nové projekty. Reštauráciu otvára aj Bödörova sestra
Podľa analytikov vzniklo od začiatku roka vyše 1 100 nových gastropobočiek. Podľa šéfa hotelierov Mareka Harbuľáka je však možné, že ide iba o nové spoločnosti, ktoré získali oprávnenie na podnikanie v gastronómii, ale to neznamená, že budú aj aktívne vykonávať túto činnosť.
Púchovčania Andrej Kucej a Milan Veľký vedú portál eZmluva.sk, ktorý sa zaoberá problémami podnikateľov. Poskytuje im poradenstvo v oblasti práva, zákonov a daní. Od apríla minulého roka stoja obaja biznismeni aj v čele spoločnosti Societas Europaea Investment Group. Tá sa orientuje na investovanie do nehnuteľností či developingu.
Kucej a Veľký sa však aktuálne rozhodli obohatiť svoje portfólio o ďalší segment. Začiatkom októbra otvorili nový koncept Púchovský kebab. „Gastro je naše hobby a zároveň chceme využiť príležitosť na trhu. Vďaka pandémii sa uvoľnili zaujímavé priestory v centrách miest a práve takéto sa nám podarilo zí...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-07-12 22:00:00 - Feat.: - Title: Milovala ho Marie Curie aj Ľudovít XIV. Džem bol výsadou bohatých, k ostatným sa dostal aj vďaka otrokom
02 - Modified: 2025-07-11 05:30:00 - Feat.: - Title: Odborník na bezpečnosť a výživu potravín: Pre toto sa vyhýbam dovozovej paprike a exotickému ovociu
03 - Modified: 2025-07-11 06:20:15 - Feat.: - Title: (Ne)bezpečné ovocie: Z výživovej bomby ničivá smršť pre zdravie. Ktoré druhy sú najrizikovejšie?
04 - Modified: 2025-07-09 14:00:00 - Feat.: - Title: Očistenie prihorenej panvice či dozretie avokáda? Tieto jednoduché triky vám ušetria čas, energiu aj miesto
05 - Modified: 2025-07-07 12:57:51 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Langoš ako kúpalisková legenda východného bloku, ktorá prežila pád socializmu aj nástup streetfoodu