StoryEditorPo vlne krachov mieria na trh nové projekty. Reštauráciu otvára aj Bödörova sestra
Podľa analytikov vzniklo od začiatku roka vyše 1 100 nových gastropobočiek. Podľa šéfa hotelierov Mareka Harbuľáka je však možné, že ide iba o nové spoločnosti, ktoré získali oprávnenie na podnikanie v gastronómii, ale to neznamená, že budú aj aktívne vykonávať túto činnosť.
Púchovčania Andrej Kucej a Milan Veľký vedú portál eZmluva.sk, ktorý sa zaoberá problémami podnikateľov. Poskytuje im poradenstvo v oblasti práva, zákonov a daní. Od apríla minulého roka stoja obaja biznismeni aj v čele spoločnosti Societas Europaea Investment Group. Tá sa orientuje na investovanie do nehnuteľností či developingu.
Kucej a Veľký sa však aktuálne rozhodli obohatiť svoje portfólio o ďalší segment. Začiatkom októbra otvorili nový koncept Púchovský kebab. „Gastro je naše hobby a zároveň chceme využiť príležitosť na trhu. Vďaka pandémii sa uvoľnili zaujímavé priestory v centrách miest a práve takéto sa nám podarilo zí...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-03-27 09:00:04 - Feat.: - Title: Zatvorenie maloobchodu v nedele vážne ohrozí gastroprevádzky
02 - Modified: 2023-03-26 18:09:22 - Feat.: - Title: Marian prebral biznis po náhlej smrti otca, miluje luxusné superšporty: Proti označeniu milionár z Lučenca už ani nebojujem
03 - Modified: 2023-03-24 09:38:05 - Feat.: - Title: Rast podnikateľskej aktivity v eurozóne podľa prieskumu nečakane zrýchlil
04 - Modified: 2023-03-23 23:00:00 - Feat.: - Title: Inovátori v pokrivenom podnikateľskom prostredí
05 - Modified: 2023-03-22 15:47:32 - Feat.: - Title: Tieto bežné potraviny nám škodia viac, ako sme si mysleli