StoryEditor

Tieto slúchadlá ma nesklamali

26.02.2014, 23:00
Autor:
stlstl
Tri novinky luxusu a jeden respondent, ktorý ich vyskúša na vlastnej koži.


Slúchadlá Parrot ZIK
Som veľkým fanúšikom hudby, takže som sa nevedel dočkať, až tieto slúchadlá vyskúšam. Prvý dojem bol skvelý, také štýlové slúchadlá som asi ešte nevidel. Samotné balenie a kombinácia kože a kovu poukazujú na to, že vo vnútri obalu sa bude skrývať kvalitný predmet. O celkovom dizajne nehovoriac. Slúchadlá sú jednoduché na použitie a veľmi pohodlné na dotyk. Pridanie funkcie ovládania bolo dobrým nápadom – pravý reproduktor je intuitívny a možno ho ovládať ako telefón alebo tablet – pozastavenie a prehrávanie ovládate jednoduchými kliknutiami, a keď chcete preskočiť pesničku alebo ovládať hlasitosť, stačí prstom prejsť do niektorej strany.

Za užitočné považujem, že hudba sa automaticky pozastaví, keď si slúchadlá zložíte, a pokračuje, keď si ich nasadíte. To sa zíde najmä vtedy, keď vás pri počúvaní niekto preruší. Tieto high-tech slúchadlá poskytujú veľmi slušný výkon so skvelým zvukom – možno jediné, čo mi trošku chýbalo, je viac basov v zvuku.

Slúchadlá Parrot ZIK, cena 349 eur, predáva mzone.sk


Telefón HTC
Tento telefón je v podstate malým tabletom s mobilnými funkciami. Či to možno považovať za dobrú alebo zlú vlastnosť, závisí od toho, čo hľadáte. Ak ste už vlastníkom tabletu, nemá zmysel kupovať si „smartfón“, ktorý je vlastne prezlečeným tabletom. Ale ak chcete jedno zariadenie, ktoré môže zastávať obe roly – a neprekáža vám nosiť obrovský kus hliníka vo vrecku každý deň – potom je tento telefón tou správnou voľbou. Ja osobne nie som priaznivcom týchto „phabletov“, pretože si myslím, že sú príliš veľké na to, aby som ich nosil pohodlne vo vrecku kvôli telefonovaniu. A príliš malé na to, aby ste na nich surfovali na internete tak pohodlne ako s tabletom.

HTC One max, cena 649 eur, predáva HTC

 

 

 



Rizling rýnsky
Zvyčajne dávam prednosť červenému vínu, ale slovenské biele mi naozaj chutia. K jedlu si väčšinou vyberám suché víno. Tento rizling bol polosuchý, viem si ho predstaviť ako aperitív podávaný s nejakým dobrým syrom a olivami. Rizlingy sú vo všeobecnosti vína vhodné ako aperitív alebo ako dezertné víno. Jeho chuť bola napriek typu sladká, vyvážená, každý dúšok veľmi chutný. Pripomína mi leto a letnú seansu niekde na záhradke. Viem si ho predstaviť ako spoločníka na pikniku, hoci si myslím, že najlepšie chutí vychladené.

 

Rizling rýnsky, Château Topoľčianky, cena 11 eur 

 

01 - Modified: 2006-02-01 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Odhalili podvod za sedem miliónov
01 - Modified: 2024-04-26 22:00:00 - Feat.: - Title: Otázky, ktoré musia zvládať začiatočníci v autoškole. Pri niektorých zaváhajú i „profíci“ 02 - Modified: 2024-04-27 22:00:00 - Feat.: - Title: Nie je vlajkovou loďou, ale je hodná tohto pomenovania. Nová Motorola ponúka top funkcie za výhodnú cenu 03 - Modified: 2024-04-26 12:00:00 - Feat.: - Title: Prvá jazda s novou Daciou Duster. Odolný klasik zdražel a dostal miesto dieselu hybrid 04 - Modified: 2024-04-27 22:00:00 - Feat.: - Title: Obľúbené české SUV spravilo veľký skok vpred. Slovákom však poriadne zamotá hlavu 05 - Modified: 2024-04-26 22:00:00 - Feat.: - Title: Množstvo zmien, ktoré ho robia výnimočným. Tento herný smartfón od ROG zaujme aj bežných používateľov
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
29. apríl 2024 08:44