Vianočná párty, opitý muž, HN magazín SNÍMKA: Shutterstock
StoryEditor

Hanba na vianočnom večierku: Prejdite sa s nami jeho trápnymi aj zábavnými príhodami

18.12.2022, 00:00
  • Žiadna zábavná historka sa nezačína: „Keď sme vtedy vypili fľašku minerálky...“
  • Dupľom to platí o firemných vianočných večierkoch.
  • Na koľkých z nich si vybavíte vlastný trápny zážitok? A o koľkých máte len matné spomienky?
  • Prečítajte si článok publikovaný v HN magazíne.

Málokto má potrebu chváliť sa pod svojím menom, že urobil alebo zažil trápnu chvíľu na vianočnom večierku vo svojej firme. Ešteže sú tu anonymné internetové diskusie personalistov, zamestnancov a manažérov, kde sa prácou vyčerpaní ľudia potrebujú občas vyrozprávať. Práve odtiaľ vyberáme kvalitné zážitky, pochádzajú vskutku z celého sveta.

  •  Moja kamarátka personalistka z veľkej reklamnej agentúry má na starosti komunikáciu s externými zamestnancami. Šéfka ich personálneho oddelenia to pri rozosielaní pozvánok na vianočný večierok pokašľala: rozoslala hromadný mail na všetky adresy vrátane externistov, ktorí pozvaní byť nemali. Teraz má problém moja kamoška, ktorá musí všetkých externistov obtelefonovať s ospravedlnením, že pre nich pozvánka na vianočný večierok neplatí.
  • Vo výťahu cestou na vianočný večierok som sa zdvorilo spýtala neznámej zamestnankyne, kedy má termín pôrodu. Nebola tehotná. Otočila som sa a išla som radšej domov.
  • My tento rok vianočný večierok nemáme. Vlani sa dvaja pracovníci opili a pobili na parkovisku. Ďalej sekretárka z obchodného oddelenia, tiež opitá, na parkete ostatným ponúkala, že ukáže prsia.
  • Vedenie našej firmy raz usporiadalo vianočnú párty v komediálnom kabarete. Komik na javisku počas predstavenia striedal rôzne masky. Keď si navliekol ortodoxný židovský „plnofúz“ a klobúk, jeden chlap sediaci v prvom rade začal hajlovať.
  • Už viem, že nie je dobrý nápad nabádať na večierku svojho šéfa: „Buď so mnou pôjdeš na panáka, Ed, alebo dávam výpoveď!“ – ak sa šéf volá Lee.
  • Nedokázala som si spomenúť na meno svojho manžela, keď som ho na večierku predstavovala kolegom. Už nie sme manželia.
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2022-11-18 23:00:00 - Feat.: 0 - Title: Už som v taxíku či výťah bol obsadený: Ako je to s vtipnými aj kurióznymi výhovorkami na pracovisku?
01 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: O feminizme, inceloch a strachu: Muži strácajú pôdu pod nohami, necítia sa dobre, sú osamelí, nepochopení 02 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Sociologička: Mám strach, že smerujeme k autokracii. Červená kontrolka bliká, politické signály sú varovné 03 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 04 - Modified: 2024-04-10 09:03:57 - Feat.: - Title: Minulosť a budúcnosť ľanu a konopy: Látky, ktoré nevyšli z módy od praveku 05 - Modified: 2024-04-06 22:00:00 - Feat.: - Title: Návrh inšpiratívneho interiéru v novostavbe v Záhorskej Bystrici: Architekti stavili na remeslo a čisté línie
menuLevel = 2, menuRoute = style/osobnosti, menuAlias = osobnosti, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 01:20