Reuters
StoryEditor

Som kompletná aj bez dieťaťa, napísala v otvorenom liste bulváru seriálová Rachel

15.07.2016, 13:30

Tehotná! Podarilo sa jej otehotnieť! Konečne tehotná... tak takéto titulky zaplavili pred pár týždňami médiá a opäť sa tak vyrojili špekulácie ohľadom tehotenstva americkej herečky Jennifer Aniston. Stalo sa tak po tom, čo ju paparazzi vyfotili na dovolenke v plavkách s vypuklým bruchom, čo bol len dôsledok výdatného obeda. Teraz však už herečke došla trpezlivosť a k tehotenstvu sa kvôli prenasledovaniu bulvárnymi fotografmi konečne vyjadrila. Na Huffington Post zverejnila list, svoje stanovisko k téme.

"Sme kompletný s deťmi i bez nich a sme kompletní s mužom alebo bez neho," napísala v otvorenom liste herečka. Pretože nepoužíva sociálne siete, rozhodla sa, že sa k celej kauze vyjadrí takto. "Nepotrebujeme byť vydaté alebo byť matkami, aby sme boli kompletné. Všetko je to len na nás," pokračovala Jennifer.

Po jej poslednej dovolenke na Bahamách s manželom Justinom Theroux zažíva herečka peklo. Fotografi na ňu vraj číhajú každý deň pred domom a snažia sa ju odfotiť, pretože práve na dovolenke jeden z fotografov urobil snímky, kde mala herečka vypuklé brucho a okamžite sa začalo špekulovať o jej tehotenstve. Herečka ale bola len prejedená, pretože predtým zašla na veľký obed. Kvôli tejto "afére" vraj počúvala denne od kolegov aj od dobrých priateľov gratulácie k tehotenstvu a veľmi ju to obťažovalo a cítila sa ponížene. "Áno. Raz sa možno matkou stanem. A až to bude, ja budem prvý človek, ktorý vám to povie. Ale rozhodne sa nebudem snažiť o dieťa z dôvodu, že by som sa v tomto smere cítila nejako neúplná," oznámila Aniston.

Jej telo sa vraj s vekom mení ako u každej ženy, takže keď si dá hamburger, vyzerá, ako keby bola v inom stave. A práve to ju deprimuje. Hneď sa totiž v prípade jej osoby rieši, či je tehotná alebo jednoducho tučná. A nepáči sa jej, že je dnes nastolený trend vychudnutých žien, ktoré sú spoločnosti predkladané ako dokonalé bytosti, ktorých postavu by mala každá žena mať. "Každý má právo na to, rozhodnúť si sám, čo je podľa neho krásne a dôležité. My sami si určujeme, čo nás urobí šťastnými," dodala.

01 - Modified: 2024-04-17 13:04:13 - Feat.: - Title: Naťahujte sa počas dňa. Bez toho je sedenie v kancelárii deštruktívne, hovorí fyzioterapeut 02 - Modified: 2024-04-16 19:01:34 - Feat.: - Title: Nie len ráno, ale aj večer by ste sa mali držať niekoľkých rituálov: Zistite, ako správne zakončiť deň 03 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Na toalete trpieť nemusíte. Naučte sa cviky na uvoľnenie a lepšie vyprázdňovanie 04 - Modified: 2024-04-16 14:28:43 - Feat.: - Title: Tehotenstvo môže urýchliť biologické starnutie, ukázala štúdia 05 - Modified: 2024-04-16 11:44:33 - Feat.: - Title: Nepriatelia, ktorí bránia nášmu organizmu v dôležitom hormonálnom tanci
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 23:47