StoryEditor

Fico útočil, aj sa urazil. Toto sú top výroky premiéra z HNClubu

04.04.2017, 18:29
Autor:
slmslmlmlm
Prečítajte si najzaujímavejšie vyjadrenia Roberta Fica z diskusného fóra Hospodárskych novín.

Premiér Robert Fico dnes na diskusnom fóre Hospodárskych novín ostro kritizoval novinárov, nezabudol ani na lídrov opozície. Prečítajte si najzaujímavejšie výroky premiéra, ktoré odzneli na HNClube.

1. Ministrov som menil ako na bežiacom páse
Nemám problém vymeniť ministra, ministrov som menil ako na bežiacom páse aj za druhej vlády."
Premiér Robert Fico reagoval na to, ako je spokojný so svojimi ministrami po prvom roku vlády.

2. Začíname už investorov varovať
O Slovensko je obrovský záujem zo strany investorov. My ich už začíname aj varovať, pokiaľ ide o pracovné sily. Bude tu už určitá miera kanibalizmu medzi firmami."
Premiér hovoril o záujme investorov prísť na Slovensko .

3. Generačná výmena
Aj v Smere uvažujeme o generačnej výmene. Bol by som blázon, keby som uvažoval, že môžem byť 25 rokov na čele v politike. To nejde. Je tu miera opotrebovanosti, ale mám aj zodpovednosť."
Fico sa vyjadroval k svojej politickej budúcnosti.

4. Prezidenta si vážim
Vážim si pána prezidenta a snažím sa konfliktom vyhýbať. Na druhej strane ma mrzí, že prezident príde za študentmi a na mňa nadáva."
Fico odpovedal na otázku, aký má vzťah s prezidentom Andrejom Kiskom. 

5. Ostrá kritika RTVS
Verejnoprávne médiá hrajú hru o sledovanosť a je im úplne jedno, ako bude vyzerať diskusia o 5 minút 12. Chcú hádky a bordel. Preto si myslím, že vedenie Slovenskej televíze a rozhlasu absolútne zlyhali, pretože je to opozičná časť médií. Musí dôjsť k výmene na čele RTVS."
Robert Fico to vyhlásil na adresu verejnoprávnych médií.

6. Dajte pokoj s Mečiarovými amnestiami
Veľa ľudí prišlo za mnou a povedalo, dajte pokoj s Mečiarovými amnestiami. Choďte medzi ľudí a opýtajte sa na to. Bol tu jasný cieľ, čo sa malo na túto tému dosiahnuť."
Fico na HNClube neopomenul ani tému Mečiarových amnestií.

7. Shit
Celý problém je, že médiá nevytvárajú na demokratický politický súboj. Zatajujete informácie, ktoré sú dôležité pre tento štát a publikujete informácie, ktoré sú shitom."
Premiér sa slovne obúval do médií.

8. Ak niečo máte, tak mi zabúchajte na dvere
"Ak sa ktokoľvek z vás stretne s netransparentným správaním úradníka, okamžite mi zaklopte na dvere," vyzýva Fico podnikateľov. "Nehovorme o tak vážnej veci, ako je korupcia, do vetra. Ak niečo máte, tak mi zabúchajte na dvere," odkázal Fico.

9. Slovný útok na Kollára s Matovičom
Čo by ste so mnou robili, keby som sa fotil s mafiánmi po celom svete, alebo predával drogy. Čo by ste so mnou robili, keby som chcel vyšukať 14- ročné dievča, alebo dol daňovým podvodníkom. Nechajte ma dohovoriť, prepáčte, že som taký drzý."
Premiér spustil ostrú kritiku na šéfa hnutia Sme Rodina Borisa Kollára a šéfa obyčajných Igora matoviča.

10. Prial by si Dzurindu
"Zaujíma ma to, že aká je alternatíva k tomu, čo dnes na Slovensku je? A tu som naozaj trochu nervózny, keby som mal opozíciu typu Dzurindu alebo Mikloša, keby som mal opozíciu zo štandardných strán, ale máme tu veľmi zvláštnu opozíciu," hovorí premiér.
Premiér Fico hodnotil opozíciu. 

01 - Modified: 2024-04-25 21:48:43 - Feat.: - Title: V Škótsku bude vládnuť menšinový kabinet, premiér vypovedal koalíciu Zeleným 02 - Modified: 2024-04-25 20:06:55 - Feat.: - Title: Španielska prokuratúra odporučila zrušenie vyšetrovania premiérovej manželky. Mala sa dopustiť korupcie 03 - Modified: 2024-04-13 15:44:19 - Feat.: - Title: "Fico tomu nerozumie." SaS je skeptická voči vyjadreniam premiéra o znižovaní počtu štátnych úradníkov 04 - Modified: 2024-04-13 12:45:43 - Feat.: - Title: Slovensko odmieta Migračný pakt Európskej únie, tvrdí Fico. Hrozbu pokuty nepovažuje za demokratickú 05 - Modified: 2024-04-13 12:20:01 - Feat.: - Title: Fico chce naštartovať slovenskú ekonomiku. Zdrojom konsolidácie je aj prezamestnanosť v štátnej správe, tvrdí
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
29. apríl 2024 20:46