StoryEditor

Blaha tvrdí, že ho Pročko škrtil v parlamente. Podáva trestné oznámenie

10.06.2020, 12:56
Autor:
domadoma
Pročko mal v parlamente napadnúť Blahu. V živote by som to neurobil, reagoval.

"V parlamentnom bufete ma práve fyzicky napadol poslanec Pročko. Chytil ma rukami za krk, škrtil ma a zúrivo so mnou lomcoval, kým nezasiahol čašník," napísal na svojom Facebooku poslanec Ľuboš Blaha. V príspevku zverejnil aj fotografiu svojho krku s červenými fľakmi.

"Ten človek je reálny agresívny psychopat, nevie sa ovládať, spory rieši násilím ako nejaký mafián z 90.rokov," dodal.

​Po potýčke navštívil lekára a rozhodol sa podať trestné oznámenie. Podľa jeho slov tento útok neopätoval, keďže"spory násilím nerieši," povedal.

Fotografiu s červeným krkom na sociálnej sieti zverejnil aj Pročko. "Alergia na Blahu alebo útok od psychopata," napísal k nej.

Facebook/Jožo Pročko - stránka

​Konflikt sa začal už v poslaneckom pléne, kde mali podľa Pročka prísť Róbert Fico a Ľubomír Vážny opití a spolu s Blahom si dali dole rúška. "Ja som dal procedurálny návrh, aby boli v pohotovosti aj pohotovostné zložky, pretože Vážny aj Fico sú naozaj zjavne opití, tak aby sa im nič nestalo, keďže majú obidvaja vážne zdravotné problémy," tvrdí Pročko. Blaha mu následne mal začať nadávať.

Neskôr, v poslaneckom bufete, si mal Blaha dať dole rúško a v urážkach pokračovať.

​Pročko Blahovi povedal, že si neželá, aby mu tykal,"ty opica smradľavá, tebe budem tykať kedy ja chcem," mal reagovať Blaha.

"Ja si neželám, aby ste mi toto vy robili. A on na to povedal, že ty chudák, kto spáva s tvojou ženou?" Vysvetlil priebeh udalostí Pročko. Následne sa mal ohradiť so slovami "prosím, to čo si dovoľujete." Vtedy mal Blaha začať kričať "Pročko ma napadol!"

"Napadnúť Blahu nie je ťažké, ale v živote by som to neurobil," reagoval v parlamente Jozef Pročko. "Napadnúť pána Blahu, to je pre mňa niečo také, ako zbiť mentálne postihnuté dieťa," dodal.

01 - Modified: 2024-04-14 14:51:50 - Feat.: - Title: Hlasy z koalície k rekonštrukcii vlády: Blaha hovorí o hoaxoch. Opozícia pri jednej téme pochválila Fica 02 - Modified: 2024-04-14 12:31:28 - Feat.: - Title: Šéfa parlamentu budeme riešiť pravdepodobne až po eurovoľbách, tvrdí Blaha. Hajko hovorí, že Fico taktizuje 03 - Modified: 2024-04-15 08:49:33 - Feat.: - Title: Hnutie Slovensko chce odvolávať Dolinkovú. Ministerka odkazuje, že klamú 04 - Modified: 2024-04-11 09:55:29 - Feat.: - Title: SaS navrhuje zmeniť zloženie členov rady školy v reedukačných centrách 05 - Modified: 2024-04-04 19:56:05 - Feat.: - Title: Taliansky parlament nepodporil vyslovenie nedôvery ministerke cestovného ruchu kvôli jej aktivitám
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
16. apríl 2024 10:42