Po Marekovi pátra políciaYouTube/Televízia Joj, Facebook/Patranie.sk
StoryEditor

Polievočku by som si dal, zima je vonku. Legendu internetu hľadá polícia, nenastúpil na výkon trestu

Miroslav Kamody05.12.2022., 09:00h

Zima je vonku, polievočku však Marekovi dajú najbližšie asi až vo väzení. Pátra po ňom totiž polícia.

Lajkuj Brainee.sk na

Slovenský internet v priebehu rokov ovládlo množstvo podivných osobností, ktorí sa objavili v televíznych reportážach. Mali sme tu pána, ktorí nafúkal nula, celých nula nula..., omietkového démona či kauzu Dobšinský kopec. Začiatkom roka 2020 sa k nim pridal ďalší „exot”.

​Pes na snowboarde

Jeho meno je Marek a do televízie sa dostal preto, že v Michalovciach narazil do zaparkovaného auta. Ako vtedy informoval portál Noviny, „dychovú skúšku mal síce negatívnu, no napriek tomu sa policajtom nepozdávalo jeho správanie.”

Neskôr sa snažil moderátorku reportáže presvedčiť, že za nehodu nie je ani zďaleka zodpovedný on: „Pes mi štekal vzadu do ucha, tak možno preto. Predtým som ho zatvoril do kufra a príde na snowboarde, si prešiel cez takú dierku, keď je smädný tak si príde dopredu. Prepni mi pesničku, alebo čo mi povie, a som sa zľakol.”

Polievočku by som si dal

Mareka preto polícia vzala do nemocnice na zistenie omamných látok v tele. „Idem sa dobre najesť, polievočku by som si dal, zima je vonku. Pivečko si dám konečne po dlhšej dobe. A večer zase ženy, drogy, alkohol, herne,” dodal mladík.

Dnes už 34-ročného muža s pomerne pestrými večernými plánmi momentálne hľadá polícia. Ako informovala stránka Pátranie, Marek nenastúpil na výkon trestu. Pokiaľ teda o tejto slovenskej meme legende niečo vieš, volaj na známe číslo 158.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 04:15