Fio banka.
StoryEditor

Fio banka v nových spotoch vyráža do Talianska

04.01.2024, 11:43
Autor:
redred

Fio banka priváža nové reklamné spoty zo série Pre každú jazdu. Hlavnými tvárami sú stále Daniel Fischer ako kolotočiar Fredy Bihári a Petra Nesvačilová, ktorá stvárňuje jeho manželku Karmen. Dvojica tentoraz vyrazila na dovolenku do Talianska.

Agentúra Jinej Gang pripravila aj ďalšie pokračovanie kampane pre Fio banku s názvom Pre každú jazdu, v ktorej svojich hlavných protagonistov, Fredyho Bihári a jeho manželku Karmen, poslali na dovolenku do Talianska. Dvojicu sledujeme pri ich príchode na mýtnu bránu, v kempe, na pláži či na tradičnom rybom trhu.

Spot: Ide to, Karmenka, ide to aj #BezPoplatku! – Osobný účet #BezPoplatku

V hlavných úlohách diváci uvidia Daniela Fischera a Petru Nesvačilovú. Spoty vznikli v produkcii AdKolektiv, režíroval ich Daniel Růžička, osvedčený tvorivý tím sa tak nezmenil. Natáčalo sa na niekoľkých rôznych miestach v Chorvátsku, Slovinsku aj Taliansku.

Spot: Čau, Slováci! U nás máte všetko na jednom mieste. – Image spot

„Od začiatku sme sa tešili na to, kam až bude možné kampaň Pre každú jazdu posunúť, pretože sme vedeli, že komická dvojica ponúka bohaté možnosti. Atraktívne prostredie a humor tak trochu na hrane, to sú hlavné znaky aj tohtoročného pokračovania. Stojíme si za tým, že si zo seba aj banka môže urobiť srandu a oceňujú to súčasní aj noví klienti. Okrem toho, že naše reklamy budia emócie, tak aj na číslach vidíme, že kampaň dobre funguje a plní svoj účel,“ uvádza nové spoty obchodný riaditeľ Fio banky Jan Bláha.

Spot: Fredy, nafúkni mi nafukovačku! – Podnikateľský účet #BezPoplatku

V rámci pokračovania bolo natočených celkom 5 spotov, diváci ich postupne uvidia v priebehu januára.

Spot: Karmen, to je investičný tuniak! – Investície

Kampaň Pre každú jazdu odštartovala 1. januára na staniciach Markíza, Doma a Dajto. Fio banka začína so spotmi v dĺžke 45sekúnd, pokračovať budú aj klasické tridsaťsekundové spoty. Niektoré z nich majú ešte predĺženú online verziu, ktorá bude k videniu na sociálnych sieťach banky. Kampaň bude podporená online bannermi, PPC reklamou, sociálnymi sieťami a POS materiálmi na pobočkách.

Spot: Tu by som chcel s tebou, láska, v pokoji dožiť. – Hypotéka

01 - Modified: 2023-03-05 23:00:00 - Feat.: - Title: Aj my máme svoj pohľad na tendre, skicovné či feedback, hovoria zadávatelia o iniciatíve Férový tender
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
01. máj 2024 11:42