sliepky, hydináreňReuters
StoryEditorPodozrenia sú na chalanov z východu príliš malá páka
Lacný špás bohvieodkiaľ stačilo zabaliť do fólií s nápisom Made in Slovakia a všetko bolo o. k.
Biznis s mäsom je citlivá záležitosť. Zámerne hovorím o biznise, nie o chove či usmrtení. Hoci princíp je stoicky jednoduchý, lacno kúpiť a drahšie predať, predsa len už nežijeme časy divokého východu, kde si mohol každý robiť, čo len chcel....
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-04-25 11:08:14 - Feat.: - Title: Zem nezvláda naše stravovacie návyky. Štúdia ukazuje, koľko kuracieho mäsa týždenne by si mal maximálne jesť
02 - Modified: 2025-03-29 09:10:20 - Feat.: - Title: Je potrebné vyhýbať sa konzumácii nepasterizovaného mlieka z infikovaných zvierat, varujú hygienici
03 - Modified: 2025-03-27 13:00:00 - Feat.: - Title: Najlepší kebab v Bratislave: Recenzie hovoria jasne, legenda spod Manderláku sa do zoznamu nedostala, tento vedie
04 - Modified: 2025-02-28 07:12:19 - Feat.: - Title: Ošípané vyvážať môžeme, no pri cenách nám to nepomôže. Aj na našom trhu sa riadime Nemcami
05 - Modified: 2025-02-22 23:00:00 - Feat.: - Title: Choroba „modrého jazyka“ kvári Nemcom dobytok. Ceny hovädziny sa šplhajú k rekordom, pocítia to aj Slováci