StoryEditor

Japonské syry sa pripravujú na silnú európsku konkurenciu

21.10.2018, 22:05
Autor:
ČTkČTkAFPAFP

Spomína na to, akoby to bolo včera. Kazuhiko Očiai objavil pri návšteve Francúzska nespočetné druhy syrov – tvrdé, mäkké, krémové. To ho priviedlo k tomu, aby zmenil svoju profesiu. O 30 rokov neskôr vyrába tento bývalý japonský vedec, ktorý sa špecializoval na chov dobytka, vo svojom podniku skrytom v horách pri meste Nasušiobara severne od Tokia, päť druhov syrov.

Búranie ciel
Obchody idú dobre, dokonca veľmi dobre. Predaj jeho syrov sa počas 10 rokov zvýšili 10-násobne a tento rok dosiahol 20 miliónov jenov, čo je asi 1...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-05-29 12:23:12 - Feat.: - Title: Štát musí šetriť na sebe. Priestor vidíme v školstve, samosprávach aj polícii, tvrdí šéf Klubu 500 (rozhovor) 02 - Modified: 2025-05-24 09:00:00 - Feat.: - Title: Od montovne k mozgovni. Alebo inak? 03 - Modified: 2025-04-29 22:00:00 - Feat.: - Title: Agrorezort vyčlenil pre potravinárov štyri milióny eur na marketing. Výzva by mohla trvať dlhšie, tvrdí komora 04 - Modified: 2025-04-26 13:30:00 - Feat.: - Title: ANALÝZA: Slovensko upadá a nemá žiaden cieľ 05 - Modified: 2025-04-09 18:00:00 - Feat.: - Title: O konkurencieschopnosti
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
30. máj 2025 00:31