StoryEditor

Japonské syry sa pripravujú na silnú európsku konkurenciu

21.10.2018, 22:05
Autor:
ČTkČTkAFPAFP

Spomína na to, akoby to bolo včera. Kazuhiko Očiai objavil pri návšteve Francúzska nespočetné druhy syrov – tvrdé, mäkké, krémové. To ho priviedlo k tomu, aby zmenil svoju profesiu. O 30 rokov neskôr vyrába tento bývalý japonský vedec, ktorý sa špecializoval na chov dobytka, vo svojom podniku skrytom v horách pri meste Nasušiobara severne od Tokia, päť druhov syrov.

Búranie ciel
Obchody idú dobre, dokonca veľmi dobre. Predaj jeho syrov sa počas 10 rokov zvýšili 10-násobne a tento rok dosiahol 20 miliónov jenov, čo je asi 1...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-04-20 07:22:59 - Feat.: - Title: Ako vláda posunula krajinu? Zbierali sme nízko visiace ovocie, sú problémom diaľnice a školstvo? (anketa HN) 02 - Modified: 2023-04-14 10:00:19 - Feat.: - Title: Nový „poľský Lidl“ na Slovensku? Aké ceny má, čo predáva a ako vyzerajú lacné predajne zvnútra (+ galéria) 03 - Modified: 2023-03-23 06:41:55 - Feat.: - Title: Hlavným cieľom marcového summitu Únie je oživiť konkurencieschopnosť Európy, témou je aj Ukrajina 04 - Modified: 2023-03-16 11:17:42 - Feat.: - Title: Scholz bude na summite Európskej únie presadzovať reformy na zvýšenie konkurencieschopnosti 05 - Modified: 2023-03-09 15:28:04 - Feat.: - Title: Šéf firmy Dr.Oetker pre HN: Koniec by prišiel aj bez energokrízy. Výrobu BB pudingu presúvame k susedom
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
02. jún 2023 01:45