StoryEditor

Popradčanov zachránili študenti a technológie

05.06.2014, 00:00
Konzervárenský priemysel na Slovensku zažil mŕtvicu, medzi zachránených patrí popradský Tatrakon

Bravčové mäso, sója, cibuľa, rajčinový pretlak, olej, cukor, soľ a zmes korenín... a konzerva. Tak málo stačí, aby vznikla legenda internátov, letných dovoleniek a obedov na poslednú chvíľu. Slávnu omáčku na špagety – Morca Dellu pozná azda každý Slovák. „Pre študentov, ale aj ďalších predstavuje spolu so špagetami rýchlu večeru alebo obed, ktorý zasýti, chutí – a to všetko za minimálny čas,“ vysvetľuje dôvody popularity omáčky generálna riaditeľka popradskej spoločnosti Tatrakon Katarína Kacvinská. Práve „mäsovo-sójová zmes na špagety“ je jedným z dôv...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2006-06-14 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Američania začali veľký lov na teroristov
01 - Modified: 2025-12-05 15:30:00 - Feat.: - Title: Aj vy môžete mať podiel v technologickej spoločnosti. Nothing otvára investičné kolo pre komunitu 02 - Modified: 2025-12-04 17:00:00 - Feat.: - Title: Svet začína pociťovať nedostatok pamäťových čipov. Ceny prudko rastú, prvé obchody obmedzujú nákupy 03 - Modified: 2025-12-05 19:29:58 - Feat.: - Title: Aký scenár prisúdia Japonci Košiciam? Žiadny by znamenal skorý koniec celej fabriky 04 - Modified: 2025-12-01 15:30:00 - Feat.: - Title: Etiku pri AI nerieši takmer tretina našich firiem. Zanedbávajú ju najmä manažéri menších spoločností 05 - Modified: 2025-12-01 14:05:10 - Feat.: - Title: Nemecký priemysel má problém, nedostatok čipov hlási dvojnásobok podnikov
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
06. december 2025 01:06