StoryEditor

Múka a pečivo nie sú problém. Jedlo je závislosť, tvrdí Igor Bukovský

10.02.2017, 23:00

Údajne vhodné a nevhodné potraviny sú často impulzom mediálneho ošiaľu. Mnoho teórií sa týka aj múky a pečiva.

Ktorej múke by sme sa mali vyhnúť a účinkujú moderné diéty? O tom nám v HNtelevízii porozprával odborný lekár Igor Bukovský z Ambulancie klinickej výživy.

01 - Modified: 2025-11-11 18:30:00 - Feat.: - Title: Kroky vlády zamiešajú s cenami rožkov či chleba. Pekári varujú pred dvojciferným rastom 02 - Modified: 2025-03-01 08:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Croissant vôbec nevznikol vo Francúzsku, ale v skutočnosti len 50 kilometrov od Bratislavy 03 - Modified: 2025-01-30 08:23:00 - Feat.: - Title: Mlynári majú dostatok obilia, upozorňujú na rast dovozu múk zo zahraničia 04 - Modified: 2025-01-22 09:15:55 - Feat.: - Title: Pekári majú dostatočné kapacity na zásobenie Slovenska chlebom aj pečivom 05 - Modified: 2025-01-14 13:56:31 - Feat.: - Title: Agrorezort pripraví možnosti legislatívy informujúcej o pôvode pekárskych výrobkov
menuLevel = 3, menuRoute = tv/stare-sekcie/styl, menuAlias = styl, menuRouteLevel0 = tv, homepage = false
05. december 2025 20:20