StoryEditor

Zadržali druhého podozrivého

19.12.2006, 23:00
Autor:
SITASITA

V prípade vrážd britských prostitútok včera britská polícia zadržala druhého podozrivého. Jeho identitu zatiaľ odmieta zverejniť. 48-ročného muža zatkli len necelých 24 hodín po tom, ako v pondelok zadržali prvého muža, zamestnanca miestneho supermarketu. Hlavný inšpektor Stewart Gull o novom podozrivom povedal, že "je zatknutý pre podozrenie z vrážd všetkých piatich žien". Oboch teraz vypočúvajú. V prípade prvého podozrivého majú policajti naponáhlo -- do piatka ho musia obviniť alebo prepustiť. Začiatkom decembra sa našlo päť tiel prostitútok za desať dní.
Podozrivý bol zákazník
Druhého podozrivého zadržali neďaleko "uličky lásky" mesta Ipswich. Polícia uzavrela susednú ulicu a na miesto prišli odborníci na súdne lekárstvo. Odviezli aj jedno osobné auto Ford Mondeo. Televízna stanica Sky News uviedla, že podľa jej zdrojov bol zatknutý klientom prostitútok.
Polícia v neistote
Podľa britských denníkov si polícia stále nie je istá, ako blízko je k chyteniu vrahov a pátra ešte po piatich ďalších mužoch. Jeden z denníkov cituje detektíva, podľa ktorého sú si vyšetrovatelia len asi spolovice istí, že majú skutočného páchateľa. Pre políciu je najzaujímavejší prvý zo zadržaných, Tom Stephens, pretože všetky prostitútky poznal a stýkal sa s nimi. Pred vraždou prvej z nich Stephens usporiadal vo svojom dome večierok, kde bola pätica dievčat a niekoľko mužov. Polícia sa zaujíma podrobne o všetkých zúčastnených. Na vyšetrovaní pracuje takmer 500 policajtov, ktorí teraz prehľadávajú domy a autá zadržaných mužov.

menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
03. máj 2024 01:58