StoryEditor

Sériový vrah vyčíňa

13.12.2006, 23:00
Autor:
SITASITA

Britská polícia včera oznámila, že dve telá, ktoré našli v blízkosti anglického mesta Ipswich, ovládaného strachom z vyčíňania sériového vraha, "môžu patriť" dvom nezvestným prostitútkam. Pripustila "nápadnú podobnosť" prípadov piatich úmrtí vrátane troch potvrdených vrážd vo východnom prístavnom meste Ipswich, ale nepotvrdila ich totožnosť.
Hlavný detektív Stewart Gull povedal, že "telá, ktoré sme našli, môžu patriť" Paule Clennellovej a Annette Nichollsovej. "Je nepravdepodobné, že ich identita sa dnes potvrdí," dodal včera. Za desať dní polícia po objavení troch tiel zavraždených prostitútok našla v utorok ďalšie dve mŕtve telá, pričom potvrdila, že predošlé úmrtia vyšetruje ako vraždy.
Sériový vrah je podľa všetkého na slobode. Polícia nevylučuje, že by vrahov mohlo byť aj viacej. Zatiaľ nemá žiadnu vážnu stopu. Polícia vyzvala všetky ženy, zvlášť prostitútky, aby nechodili nikde samy von. "Našou prioritou je nájsť zodpovednú osobu, alebo osoby. Vstupujeme do sviatočného obdobia a ľudia budú chcieť chodiť von," vyhlásil Stewart Gull z vyšetrovacieho tímu.
Za dolapenie masového vraha, ktorý získal prezívku "Suffolský škrtič", ponúkol nedeľník New of the World odmenu 250-tisíc libier, čo je takmer 13 miliónov korún.

menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
29. apríl 2024 06:09