Tecno na náš trh doviezlo hneď niekoľko telefónov, od lacnejších modelov radu Spark až po klasických zástupcov strednej a vyššej strednej triedy s názvom Camon. Model Camon 18 Premier je aktuálne v ponuke na našom trhu špičkou značky. SNÍMKA: Lukáš Hron, Mobil.iDnes.cz
StoryEditor

Vykročil na trh ľavou nohou: premiérový test telefónu značky Tecno

18.07.2022, 00:00
  • Značka Tecno je úplným nováčikom na českom i slovenskom trhu. 
  • To najlepšie z jej ponuky tu aktuálne predstavuje model Camon 18 Premier.
  • Hoci má vo výbave pár zaujímavých prvkov, ako celok nás z rôznych dôvodov veľmi nepresvedčil.

Na konci apríla vstúpila na slovenský trh nová značka smartfónov Tecno. Tá patrí do čínskej skupiny Transsion Holdings, kam spadajú aj značky Infinix alebo Itel. Ak ste o nich nikdy nepočuli, je to úplne v poriadku, v našich končinách totiž ani jeden z nich nefiguruje, hoci práve Infinix sa do Európy už chystá, píše portál iDnes.cz.

Samotné Tecno nájdete medzi desiatkou najväčších výrobcov smartfónov na svete, pôsobí však takmer výhradne v rozvojových krajinách, predovšetkým v Afrike.

Tecno na náš trh doviezlo hneď niekoľko telefónov, od lacnejších modelov radu Spark až po klasických zástupcov strednej a vyššej strednej triedy s názvom Camon. Model Camon 18 Premier je aktuálne v ponuke na našom trhu špičkou značky, avšak stále je to telefón s cenou okolo 370 eur a výbavou, ktorá niekde prekvapí a inde nepríjemne zarazí. Poďme si telefón dôkladne prezrieť.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 90% na dočítanie.
01 - Modified: 2022-05-19 07:42:49 - Feat.: - Title: Na slovenský trh prišla nová značka. Prináša päť nových smartfónov
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 12:32