StoryEditor

Menu Pavla Pospíšila: Ten šéfkuchár je snáď Talian!

28.06.2012, 00:12
Ako sa zo sladkého dezertu môžu vykľuť syry? V menu prečo nie?! v bratislavskej Gallo Rosso to je možné.

Hviezdoslavovo námestie v Bratislave je obohatené o ďalší noblesný podnik z reťazca reštaurácií Gallo Rosso. Reštaurácia je umiestnená v hoteli Carlton na mieste niekdajšej kaviarne. Pred reštauráciou je pekná záhradka s impozantným výhľadom na celé námestie a Národné divadlo.

Počasie nám prialo, a tak sme zvolili stôl vonku, chceli sme ochutnať pár maličkostí.Obsluhujúci personál sa nás okamžite ujal a v čistej taliančine nám prezentoval dennú ponuku jedál. Odporúčané ryby bolo tiež možné vidieť vo vitríne, ktorá stála priamo oproti nášmu stolu. Vystavené ryby vš...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2004-08-16 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Slovenčina, dcéra staroslovienčiny
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. december 2025 23:18