StoryEditor

Ako dokážu zamestnávatelia podporiť šport a zdravý pohyb vo firme? Riešením môže byť UpBalansea

30.06.2022, 00:00

V zdravom tele zdravý duch. Stále viac zamestnávateľov si uvedomuje, že ak chcú od svojho tímu očakávať kvalitné výkony, zamestnanci by mali byť vo fyzickej i duševnej pohode. Jedným zo spôsobov, ako to dosiahnuť, je šport. A tak firmy hľadajú cesty, ako ponúknuť svojim zamestnancom možnosť zašportovať si. Jedným z riešení je aj UpBalansea. Čo to je a ako funguje?

Čo je UpBalansea

Čoraz častejšie sa stretávame s problémom pracovného vyhorenia. Stres, vysoká pracovná záťaž či tlak – to sú hlavné faktory, ktoré tento pocit vyvolávajú. Spoločnosť Up Déjeuner, ktorá je lídrom na slovenskom trhu v poskytovaní zamestnaneckých benefitov, sa rozhodla nájsť riešenie tohto problému. Je ním práve UpBalansea.

UpBalansea je riešenie pre zamestnávateľov, ktorí chcú pomôcť získať svojim zamestnancom fyzickú i psychickú pohodu pomocou športu či aktívnym oddychom. Ide o aplikáciu, ktorú si zamestnanec nainštaluje do svojho smartfónu, a každý deň si môže vybrať jednu aktivitu zo siete partnerských miest. V tejto sieti sa nachádzajú rôzne zariadenia, ako napríklad - – plavárne, posilňovne, tenisové kurty, masáže či wellness centrá.

Ako funguje UpBalansea

Ako motivovať zamestnancov, aby viac športovali a aktívne oddychovali? Jednoducho, ponúknuť im túto možnosť na striebornom podnose. UpBalansea je nepeňažný benefit zamestnávateľa pre svojich zamestnancov. Poznáme tri spôsoby financovania tohto benefitu: zamestnávateľ UpBalanseu môže financovať sám, zamestnanec sa môže na jej financovaní podieľať tiež, prípadne si ju hradiť celú formou zrážky zo mzdy.

Vďaka UpBalansea tak má zamestnanec možnosť, v cene nižšej ako štandardná suma za mesačné členstvo vo fitness centre, navštevovať stovky partnerských prevádzok. Od plavární a tenisových kurtov cez wellness centrá až po masáže. Každý deň si môže vybrať akúkoľvek aktivitu, ktorú ponúkajú partnerské miesta. V pondelok môže ísť na tenis, v utorok do fitness centra, v stredu na masáž. Ale tiež môže pokojne chodiť každý deň na rovnaké miesta počas celého mesiaca.

image
UpBalansea

Ako získať riešenie UpBalansea

V prípade, že má zamestnávateľ záujem o riešenie UpBalansea, získať ho je jednoduché. Stačí vyplniť kontaktný formulár na stránke up-dejeuner.sk, po ktorom bude firmu kontaktovať zamestnanec spoločnosti Up Déjeuner s konkrétnou ponukou a možnosťami šitými na mieru danej firmy.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
27. apríl 2024 01:32