MS v hokeji 2019RTVS / Skúška štúdia RTVS v Košiciach - moderátor RTVS Marcel Merčiak, experti Rastislav Staňa a Boris Valábik
StoryEditor

Valábik ostro kritizoval slovenského hokejistu: Ak by som bol trénerom, u mňa by skončil

19.05.2019, 21:02
Autor:
tbatba
Ak by bol Valábik na mieste trénera slovenskej reprezentácie Craiga Ramsayho, tak by nemal s Hudáčekom žiadne zľutovanie. 

Analytik RTVS Boris Valábik počas prestávky zápasu Nemecko-USA ostro kritizoval slovenského hokejového reprezentanta Libora Hudáčeka.

Ak by bol na mieste trénera slovenskej reprezentácie Craiga Ramsayho, tak by nemal s Hudáčekom žiadne zľutovanie. 

Slovenský útočník po sobotňajšom zápase s Veľkou Britániou v rozhovore pre Sme reagoval na nespokojnosť trénera Ramsayho.

„Tréner bol nervózny, že nehráme to, čo od nás požaduje. Ale sme Európania, Slováci. Hrali sme to, čo sme chceli my. Vyzeralo to inak, ako si to predstavoval on, ale potešili sme divákov,“ uviedol Hudáček. 

Ostré slová Valábika

Valábik ostro kritizoval slová Hudáčeka: „Ak by sa Libor Hudáček niekedy vo svojej kariére pýtal, prečo s toľkým talentom a s tými šikovnými rukami a korčuľovaním nehrá v NHL alebo sa neudržal v kvalitnejšej súťaži, tak presne týmto vyjadrením si na to sám odpovedal."

„Povedzte mi jediného trénera, jediného nadriadeného, ktorý by toleroval to, že jeho hráč doslova prizná, že nebude plniť pokyny len kvôli nejakej zvláštnej výhovorke, že my sme Slováci, my sme Európania. To znamená, že nemusíme plniť pokyny trénerov? Toto si dovolí povedať Zdeno Chára? Toto si dovolil niekedy povedať Majo Gáborík, Majo Hossa a hviezdy NHL?“ pýtal sa Valábik.

U mňa by skončil

„U mňa by tento hráč, ktorý takýmto spôsobom dehonestuje to, čo jeho spoluhráči na ľade odvádzajú, dohral," uzavrel Valábik.

Hudáček hovorí o nedorozumení

Útočník slovenskej hokejovej reprezentácie Libor Hudáček uviedol na správnu mieru svoje slová po zápase s Veľkou Britániou.

V reakcii pre oficiálny web SZĽH povedal, že "reprezentanti si určite nerobia na ľade čo sa im zachce."

01 - Modified: 2024-04-03 14:32:04 - Feat.: - Title: Valábik pre HN: Nemyslím si, že by pre hráčov z KHL prišla pozvánka do prípravy 02 - Modified: 2023-01-02 13:36:58 - Feat.: - Title: Valábik pre HN: Každý kanadský hráč je nadštandardný. Expert ponúka recept, ako hrať s veľmocou 03 - Modified: 2019-07-04 10:30:39 - Feat.: - Title: Hokejový expert Valábik: Na striedačke je veľká osobnosť, štvrťfinále na šampionáte je reálne 04 - Modified: 2019-06-25 19:37:35 - Feat.: - Title: Šampionát zarobil sedem miliónov 05 - Modified: 2019-06-18 07:15:02 - Feat.: - Title: Prieskum MS v hokeji 2019: Ktorých sponzorov si Slováci najviac zapamätali?
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
24. apríl 2024 01:46