StoryEditor

"Slovenka sa musí uspokojiť s bronzom." Pozrite si reakcie svetových médií na Vlhovej tretiu medailu

16.02.2019, 17:29
Autor:
TASRTASR
Ohlasy zahraničných médií na bronz Slovenky Petry Vlhovej v slalome žien na svetovom šampionáte v alpskom lyžovaní vo švédskom Are.

Ohlasy zahraničných médií na sobotňajší triumf Američanky Mikaely Shiffrinovej a bronz Slovenky Petry Vlhovej v slalome žien na MS v alpskom lyžovaní vo švédskom Are.

AP: "Shiffrinová bojovala s ochorením, no napriek tomu zvíťazila štvrtýkrát v slalome MS v sérii. Slovenka Petra Vlhová si odniesla bronzovú medailu."

ESPN: "Mikaela Shiffrinová prekonala ochorenie a opäť ovládla slalom. Po druhej jazde padla vyčerpaním do snehu."

idnes.cz: "Američanka Shiffrinová je štvrtýkrát za sebou majsterkou sveta v slalome, Slovenka Petra Vlhová ziskom bronzu skompletizovala svoju medailovú zbierku."

kurier.at: "Shiffrinová napriek prechladnutiu fenomenálna! Američanka obhájila titul svetovej šampiónky, v Are predbehla Švédku Swenn-Larssonovú a Slovenku Vlhovú."

gazzeta.it: "Očakávaný duel medzi Shiffrinovou a Vlhovou vyhrala 23-ročná Američanka, Slovenka sa musí uspokojiť s bronzom."

sport.cz: "Američanka Mikaela Shiffrinová potvrdila vďaka skvelej druhej jazde, že je slalomárska kráľovná a ako prvá v histórii vyhrala na MS niektorú z disciplín štyrikrát po sebe. Slovenka Petra Vlhová skompletizovala tretím miestom svoju medailovú zbierku vo švédskom Are."

Eurosport: "Senzačná Mikaela Shiffrinová predviedla pozoruhodnú druhú jazdu a má štvrtý titul. Švajčiarka Wendy Holdenerová viedla po 1. kole, no na začiatku druhého spravila veľkú chybu a prišla o pódium i prvú desiatku. Vyťažila z toho Petra Vlhová, ktorá v 2. kole vynaložila obrovské úsilie, aby dotiahla stratu z prvého."

L'Equipe: "Nedotknuteľná Mikaela! V 2. kole doslova lietala a získala štvrtý titul. Keď vyskočila zo štartu bola na čele Petra Vlhová, no Shiffrinová bola nemilosrdná a keď prišla do cieľa, mala náskok 1,03 s. Majsterka sveta v obrovskom slalome Vlhová sa nakoniec musela uspokojiť s bronzom."

Tages Anzeiger: "Holdenerová darovala medailu, Shiffrinová zlomila rekord a Vlhová si berie domov kompletnú medailovú zbierku."

Basler Zeitung: "Namiesto Wendy Holdenerovej oslavovali Mikaela Shiffrinová, Petra Vlhová a najmä Anna Swennová Larssonová, Švédka, ktorá získala striebro na domácich majstrovstvách."

01 - Modified: 2019-02-16 14:40:51 - Feat.: 0 - Title: Fantastický risk Vlhovej vyšiel. Slovenka vybojovala medailový hetrik
01 - Modified: 2024-01-20 17:23:24 - Feat.: - Title: V Jasnej sa zranil aj Adam Žampa. Možno mi to ukončí sezónu, vraví 02 - Modified: 2024-01-20 15:14:00 - Feat.: - Title: Petra Vlhová si poškodila väzy v kolene, sezóna sa pre ňu skončila. Pri páde si silno udrela aj hlavu a rameno 03 - Modified: 2024-01-20 10:30:08 - Feat.: - Title: Vlhová nedokončila prvé kolo obrovského slalomu v Jasnej, odviezli ju vrtuľníkom. Trať je tažká, hodnotí Žampa 04 - Modified: 2024-01-07 13:05:46 - Feat.: - Title: Petra Vlhová ovládla slalom v Slovinsku a dotiahla sa na Mikaelu Shiffrinovú 05 - Modified: 2024-01-07 10:07:52 - Feat.: - Title: Vlhová vedie po prvom kole slalomu v Kranjskej Gore, Shiffrinová vypadla
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
19. apríl 2024 06:41